'Turkse topclubs gaan strijd met Ajax aan voor gewilde Suárez'

8 april 2022, 08:50   Bijgewerkt: 8 april 2022, 08:55
'Turkse topclubs gaan strijd met Ajax aan voor gewilde Suárez'

Luis Suárez lijkt bezig te zijn aan zijn laatste maanden in Spanje. De Uruguayaanse doelpuntenmachine beschikt over een aflopende verbintenis bij Atlético Madrid en een vertrek lijkt aanstaande. De nieuwe uitdaging voor Suárez zou zomaar eens in Turkije kunnen liggen.

Volgens het Spaanse medium Diario AS is er vanuit de Süper Lig serieuze belangstelling in de goaltjesdief. Besiktas en Fenerbahce zien het namelijk wel zitten om de transfervrije aanvaller naar Istanbul te halen. Het is echter de vraag of Suárez het zelf ook ziet zitten om richting Turkije te gaan. Zoals bekend zijn er namelijk meer kapers op de kust voor de Zuid-Amerikaan.

Door verschillende media in Engeland en Spanje werd Suárez eerder dit jaar al in verband gebracht met een rentree bij Ajax. De spits was tussen 2007 en 2011 al zeer succesvol met de Amsterdammers, die zouden willen profiteren van zijn transfervrije status. Ook het Amerikaanse Inter Miami FC, de club van David Beckham, zou serieus op de markt zijn voor Suárez.

De komende maanden zal de 35-jarige routinier rustig gaan uitzoeken waar hij zijn toekomst ziet. De 132-voudig international speelde achtereenvolgens bij Nacional, FC Groningen, Ajax, Liverpool, FC Barcelona en is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij Atlético. Met die club werd hij vorig seizoen landskampioen van Spanje.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen