Feyenoord houdt Robin van Persie langer aan boord

31 mei 2022, 14:49   Bijgewerkt: 31 mei 2022, 15:03

Feyenoord heeft het contract van Robin van Persie met twee jaar verlengd. De voormalig topspits is daarom nu tot medio 2024 verbonden aan de Rotterdamse topclub, waar hij assistent is van hoofdcoach Arne Slot en eveneens de Onder-16 onder zijn hoede heeft.

'Het mooiste van het trainersvak is dat je spelers dingen ziet oppikken en daardoor iedere dag beter ziet worden', schrijft de linkspoot op zijn eigen Twitter-account over zijn contractverlenging. 'Ook volgend seizoen bestaat mijn trainingsgroep uit zeer talentvolle spelers en zal het weer een mooie uitdaging zijn om daarmee aan de slag te gaan.'

Van Persie, die over een aflopend contract beschikte, had afgelopen seizoen al de leiding over de Onder-16. Die ploeg trainde hij samen met Brian Pinas. Van Persie blijft dezelfde groep trainen en zal eveneens actief blijven als ondersteunende veldtrainer. Van Persie vertolkt samen met John de Wolf en Marino Pusic een rol als rechterhand van Slot.

Van Persie debuteerde op jonge leeftijd bij Feyenoord en verdiende een droomtransfer naar Arsenal. Na succesvolle jaren verkaste hij naar Manchester United, waar hij landskampioen werd. Via Fenerbahce keerde de aanvaller in 2018 terug bij Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen