Owen Wijndal opvallende afwezige in wedstrijdselectie AZ

19 mei 2022, 17:52   Bijgewerkt: 19 mei 2022, 21:45
Foto: © ProShots

Owen Wijndal ontbreekt donderdagavond in de wedstrijdselectie van AZ voor de eerste halve finale in de play-offs tegen sc Heerenveen. De aanvoerder van de Alkmaarders kampt met een blessure. Pascal Jansen heeft Milos Kerkez aangewezen als vervanger van Wijndal.

Pascal Jansen heeft de opstelling van AZ ten opzichte van de verloren wedstrijd tegen RKC Waalwijk (1-3) op nog een plek gewijzigd. Aslak Witry verhuist naar de bank en wordt vervangen door Sam Beukema. Verder kiest Jansen voor de negen namen die zondag ook aan de aftrap verschenen: Peter Vindahl Jensen, Pantelis Hatzidiakos, Bruno Martins Indi, Fredrik Midtsjø, Hakon Evjen, Dani de Wit, Jordy Clasie, Vangelis Pavlidis en Jesper Karlsson.

AZ eindigde het reguliere seizoen in de Eredivisie op een teleurstellende vijfde plaats en moet zich zodoende via de play-offs zien te plaatsen voor Europees voetbal. Vanavond staat het eerste duel van het tweeluik met Heerenveen op het programma. In de eventuele finale wacht een ontmoeting met FC Utrecht of Vitesse.

Heerenveen kende een zeer wisselvallig seizoen, maar plaatste zich dankzij een sterke eindsprint alsnog voor de play-offs. Bij de Friezen zijn er geen wijzigingen ten opzichte van de laatste speelronde. Sydney van Hooijdonk, tegen Go Ahead Eagles (3-1) goed voor twee doelpunten, vormt voorin weer een koppeltje met Amin Sarr.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbaldier
Link gekopieerd!
avatar

Of zouden ze er bij AZ achter zijn gekomen dat hij met Ajax praat?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen