PSV-supporter wil steunbetuiging voor Mohamed Ihattaren

28 juli 2022, 15:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mohamed Ihattaren zal niet in actie komen als Ajax het tegen PSV opneemt in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De spelmaker ontbreekt vanwege privéproblemen al enige tijd op de training. Het zou gaan om bedreigingen en intimidaties, niet door supporters. Wat PSV-fan Wouter Ritmeester wordt zaterdag het sentiment even opzij gezet en komt er vanuit zijn club een steunbetuiging voor Ihattaren.

Ihattaren vertrok vorig jaar zomer via de achterdeur bij PSV. Dat hij ruim een half jaar later bij uitgerekend Ajax aan de slag ging, deed zeer in Eindhoven. Ihattaren werd weer fit, kende een goede start van de voorbereiding, maar kon de lijn vanwege de problemen in de privésfeer niet doortrekken. "Ik heb altijd sympathie voor Mo gehad. Hij was lange tijd het grootste talent dat bij onze club rondliep", begint Ritmeester tegen Omroep Brabant.

"Het is treurig hoe het uiteindelijk gelopen is, maar mensen oordelen zo snoeihard over hem. Maar het is pas een jochie van begin twintig, hè? Laten we vooral hopen dat hij ooit nog gaat schitteren. Wie weet zelfs in Oranje", gaat hij verder. Ritmeester heeft wel een idee hoe een steunbetuiging voor Ihattaren eruit zou kunnen zien. "Het zou mooi zijn als het hele uitvak applaudisseert in de tiende minuut. Dat was zijn laatste rugnummer bij PSV. En dat dan de rest van het stadion ook meedoet. Iedereen met een voetbalhart samen."

Ritmeester heeft veel positieve reacties ontvangen op zijn plan. "Ik heb niet zoveel actieve volgers, dus meestal als ik iets tweet, blijft het bij een reactie of twee", aldus de fan, die betwijfelt of er ook daadwerkelijk wat voor Ihattaren wordt georganiseerd. "Ik betwijfel of PSV er iets mee doet. Maar het zou wel bij ons als warme, gemoedelijke club passen. En dan daarna met 5-0 winnen van Ajax."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Richard
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Wat een woke initiatief, succes ermee!

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ik vind het een goed idee. Alleen die 5-0 mag wel buiten de plannen vallen.

Moederkoek
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Het is maar een jochie van begin 20... heeft ie weer pokemonkaarten afgepakt van zn medespelers? Schobbejak. In de 20 betekent volwassen leeftijd, op een gegeven moment moet iemand op zn blaren zitten in plaats van constant zachte heelmeesters om hem heen hebben.

Handvat
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Deze Ritmeester weet toch ook dat er een groot spandoek in de maak is.Het doek gaat het hele uitvak bedekken.Of moest dit onder de pet blijven??Een groot deel is tegen deze speler na wat er in Eindhoven is gebeurd en zijn stap naar Ajax.Voor welke club je ook bent dat maakt mij niks uit maar deze jongen moet gewoon geholpen worden en gaan spelen.

WillieJanssen14
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Wat een lulverhaal. Deze jongen zorgt alleen maar voor problemen. Hoe oud hij ook is,waar hij ook vandaan komt elke keer hetzelfde verhaal. Het ligt niet aan hem maar aan de boze wereld

Klomklommer
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ben benieuwd wanneer de waarheid boven water komt. We hebben in de overmars-, onana- en promeszaak gezien dat er steevast gelogen wordt over zaken die anders in elkaar steken dan gecommuniceerd wordt.

Eigenwijzje
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Is het misschien in je op gekomen, dat als hij bedreigd wordt het misschien niet zo verstandig is om van alles naar buiten te brengen?

Klomklommer
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Is het misschien in je opgekomen dat dit het ideale excuus is om niks naar buiten te hoeven brengen? Ik ben benieuwd of Ajax zelf met de waarheid komt of wederom pas nadat het door kranten uitgevogeld is.

Gusa
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Inderdaad. Is ten eerste een privé situatie, ten tweede bemoeilijk je het onderzoek en ten derde kunnen er mensen extra gevaar gaan lopen. Wat hebben wij als buitenstaanders te maken met de details? Juistem, helemaal niks.

BertKnipsadeler21
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Er is maar 1 waarheid : en dat is? Overal waar hij komt verneukt hij de boel!

Gusa
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Als je jarenlang niet als prof hebt geleefd en jezelf in verkeerde kringen hebt bewogen ben je daar niet ineens uit. Denk dat het heel naïef was om te denken dat alles vlekkeloos zou verlopen bij Ajax. Ik verwacht dat als Ajax ziet dat een hopeloze situatie is dat ze in december gewoon afscheid nemen van hem.

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

En overal waar jij komt, krijgt men debiele comments. Je weet niet eens wat er speelt man.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen