'Feyenoord blokkeert Hartman-deal; mogelijk geen opvolger Aursnes'

30 augustus 2022, 17:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is nog de vraag hoeveel er bij Feyenoord nog gaat gebeuren tijdens de laatste twee dagen van de transfermarkt. De club presenteerde maandag linksback Fredrik Bjørkan en wilde daarnaast nog een opvolger voor de naar Benfica vertrokken Fredrik Aursnes vastleggen. Het is echter niet zeker dat dat laatste ook gaat lukken.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl is de kans aanwezig dat er geen nieuwe 'zes' meer gepresenteerd zal worden. De transfervrije Florian Grillitsch en Sivert Mannsverk van Molde FK gelden als de twee voornaamste opties, maar in beide gevallen moet nog blijken of een deal wel haalbaar is. Helemaal nu ook het rijkere Ajax serieus werk wil maken van de komst van Grillitsch. Ook Ramiz Zerrouki was in beeld, maar het lijkt er niet op dat FC Twente de voor Feyenoord te hoge vraagprijs van acht miljoen euro nog zal laten zakken.

Lees ook: Ajax gaat vol voor Feyenoord-target Grillitsch en Ocampos

Feyenoord hoopt wel dat er nog een middenvelder komt, maar raakt ook niet in paniek als dat niet het geval is. Quinten Timber zou als meest verdedigende middenvelder kunnen spelen, terwijl ook Lutsharel Geertruida daar uit de voeten kan. Ook Mats Wieffer is bijna volledig terug van zijn blessure, waarmee trainer Arne Slot er nog een optie bij zou krijgen voor die positie. Door het WK in Qatar valt de winterstop bovendien veel eerder dan normaal, waardoor Feyenoord minder wedstrijden hoeft te spelen voor het in januari opnieuw op zoek kan gaan.

Hartman

Met de eerder genoemde komst van Fredrik Bjørkan is het perspectief van jeugdspeler Quilindschy Hartman weer wat afgenomen. Een verhuur aan stadgenoot Excelsior - dat zelf een nieuwe linksback juist hard nodig had - leek een logische oplossing. Hier lijkt het echter toch niet van te gaan komen. Volgens het Algemeen Dagblad heeft Excelsior wel degelijk een poging gedaan, maar wil Feyenoord niet meewerken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen