Schreuder denkt aan nieuwe positie voor Ajax-aanwinst Ocampos

16 september 2022, 17:52   Bijgewerkt: 16 september 2022, 18:40

Alfred Schreuder gaat Lucas Ocampos mogelijk op een andere positie dan rechtsbuiten proberen. De zomeraanwinst van Ajax komt vooralsnog weinig aan spelen toe in Amsterdam.

Ajax weekte Ocampos op Deadline Day los bij Sevilla. De Argentijnse aanvaller werd gehaald als opvolger van Antony, maar op die positie speelt Dusan Tadic op dit moment. "Hij had misschien ook verwacht dat hij meer zou spelen", vertelt Schreuder vrijdag tijdens het persmoment in aanloop naar de topper tegen AZ.

"Sinds hij is gekomen, vind ik dat het elftal in een bepaalde vorm is gekomen waarin je als trainer niet doorwisselt. Dat is voor hem niet zo leuk, maar uiteindelijk gaat het om het team", vervolgt de Ajax-trainer. "Ik zie misschien een positie voor hem waarin hij ons kan gaan helpen, maar dat heeft ook altijd met de persoonlijke bezetting te maken."

Om welke positie het gaat, wil Schreuder niet kwijt. "Dat ga ik natuurlijk niet zeggen. Maar we proberen altijd creatief te denken. Wat past bij iemand zijn karakteristieken?", besluit de trainer. Ocampos speelde tot nu toe over drie invalbeurten 36 minuten voor Ajax.

Lees ook: Schreuder geeft update over Ihattaren: "Hij traint op de club"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen