Volgende domper voor Liverpool: Robertson mist Ajax en Chelsea

12 september 2022, 14:52   Bijgewerkt: 12 september 2022, 18:47

Liverpool kan in de thuiswedstrijd tegen Ajax geen beroep doen op Andy Robertson. De linkervleugelverdediger kampt met een knieblessure en kan daardoor niet in actie komen tegen de landskampioen van Nederland. Robertson moet ook de ontmoeting met Chelsea aan zich voorbij laten gaan. 

Dat heeft Liverpool zojuist gecommuniceerd via de officiële kanalen. Robertson stond vijf dagen geleden in de uitwedstrijd tegen Napoli nog negentig minuten op het veld. De vleugelverdediger kwam echter niet zonder kleerscheuren uit de ontmoeting met de Italianen, die Liverpool naar een 4-1 nederlaag speelden. Jürgen Klopp vertelde op de persconferentie naar aanleiding van het thuisduel met Ajax dat Robertson niet honderd procent fit is. De oefenmeester verwacht dat hij pas na de interlandbreak weer een beroep kan doen op de verdediger. Dat betekent dat Robertson ook de kraker tegen Chelsea mist. Die staat gepland voor aanstaande zondag. 

De blessure voor Robertson is een volgende domper voor Liverpool en Klopp. De nummer twee van het afgelopen seizoen in Engeland én de Champions League moet het ook nog altijd stellen zonder Jordan Henderson, Alex-Oxlade Chamberlain, Naby Keïta, Ibrahima Konaté en Curtis Jones. Fábio Carvalho, die de uitwedstrijd tegen Napoli moest missen wegens spierproblemen, is daarentegen wel weer beschikbaar. Dat bevestigt Klopp. De aanwinst, hij kwam afgelopen zomer over van Fulham, heeft zondag meegetraind en zou tegen Ajax dus minuten kunnen maken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

1pietgerrist
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat betekent dat Robertson ook de kraker tegen Liverpool mist. Weer een ketser van de redactie: speelt Liverpool tegen zichzelf of tegen Chelsea?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen