Ajax-aanwinst eindelijk op het veld; 'reden ontbreken Hansen bekend'

29 november 2022, 19:50

Ondanks een tweede plek in de Eredivisie en een Europese overwintering was het eerste deel van het seizoen niet iets om trots op te zijn voor Ajax. De Amsterdammers voeren dan ook de nodige wijzigingen door in de selectie. Drie spelers mogen in de winter op zoek naar een nieuwe werkgever. Ahmetcan Kaplan lijkt zich daarentegen eindelijk in de picture te kunnen spelen, 

Huurling Lucas Ocampos, Lisandro Magallán en Kik Pierie zijn namelijk niet met de selectie meegereisd naar Marbella voor een trainingskamp, het is duidelijk dat deze drie spelers mogen vertrekken. Pierie heeft dit seizoen nog geen minuut gemaakt voor Ajax 1, Magallan kende twee korte invalbeurten en Ocampos heeft in zijn zes wedstrijden geen indruk kunnen maken.

Lees meer: Nieuwe positie voor uitblinker Kudus: "Die vacature ligt bij Ajax open"

'Aanwinst' Ahmetcan Kaplan is wel mee op trainingskamp naar Spanje. De Turk heeft door blessureleed zijn debuut nog niet kunnen maken voor Ajax, maar is nu hard op de weg terug. Kaplan liep eind september een scheur op in zijn voorste kruisband, Ajax betaalde naar verluidt zo'n tien miljoen euro voor de talentvolle verdediger.

Hansen

De Godenzonen nemen vaak jeugdspelers mee op trainingskampen om ervaring op te doen, maar een van de grootste talenten van De Toekomst is opvallend genoeg afwezig. Sontje Hansen is volledig fit, maar is door contractperikelen niet meegereisd met het team. Dat neldt Ajax Showtime althans. De club wil dat de aanvaller eerst een besluit neemt over zijn contract. 

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen