Ronaldo reageert voor het eerst op vermeende ruzie met Fernandes

21 november 2022, 08:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo zegt dat er geen sprake is van frictie bij de Portugese nationale ploeg. De steraanvaller haalde vorige week op dubieuze wijze het nieuws na een explosief interview dat hij gaf, waarin hij uithaalde naar medespelers en directieleden van Manchester United. Ook coach Erik ten Hag kreeg ervan langs.

Kort daarna doken er beelden op dat ploeggenoot en landgenoot Bruno Fernandes de topspeler een uiterst kil ontvangst gaf in de Portugese kleedkamer. Ook op het trainingsveld leken de twee elkaar te ontlopen. "We grapten wat met elkaar", vertelt Ronaldo op de persconferentie. "Het vliegtuig van Bruno was te laat, dus ik vroeg hem of hij met de boot was gekomen." Datzelfde verhaal vertelde Fernandes vorige week ook.

Bekijk hier: Fernandes gunt Ronaldo geen blik waardig

Ronaldo maakt zich niet druk om alle speculaties en kritiek in de media. "Ik ben bullet proof en heb een ijzeren huid". De aanvaller kreeg vooral kritiek op het moment waarop hij zijn harde interview gaf. "Van jouw kant is het makkelijk om te kijken hoe we qua timing kunnen kiezen. Soms schrijf je waarheden, soms schrijf je leugens. Ik hoef me geen zorgen te maken over wat anderen denken. Ik praat wanneer ik dat wil. Iedereen weet wie ik ben, waar ik in geloof."

Portugal is een van de kanshebbers voor de wereldtitel in Qatar. Zes jaar geleden kroonden de Zuid-Europeanen zich tot Europees kampioen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen