De strijd om João Félix barst los: deze clubs willen hem hebben

12 december 2022, 20:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

João Félix lijkt Atlético Madrid in januari te gaan verlaten. De 23-jarige aanvaller onderhoudt geen goede relatie met hoofdtrainer Diego Simeone en heeft een vertrekwens, zo heeft algemeen directeur Miguel Ángel Gil Marín kortgeleden bevestigd. Marca weet welke clubs voor João Félix in de markt zijn. Arsenal zou op pole position liggen.

Arsenal is dus een van de clubs die het wel ziet zitten om João Félix over te nemen van Atlético Madrid. De koploper van de Premier League kan in de strijd om de Engelse titel ook wel een aanvallende versterking gebruiken nu Gabriel Jesus, die tijdens het WK een knieblessure opliep, een behoorlijke tijd uit de roulatie is. Vanuit Engeland zouden het Manchester United van Erik ten Hag, Chelsea en Aston Villa (dat sinds kort getraind wordt door Unai Emery) eveneens belangstelling hebben voor de Portugese aanvaller.

João Félix lijkt ook de mogelijkheid te hebben om zijn carrière in Frankrijk of Duitsland te vervolgen. Paris Saint-Germain zou zich al hebben gemeld bij Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van de aanvaller. Bayern München ziet de komst van João Félix ook wel zitten. Afgelopen zomer wees Atlético Madrid naar verluidt nog een Duits bod van 100 miljoen euro af. De club uit de Spaanse hoofdstad nam de aanvaller drie en een half jaar geleden voor 126 miljoen euro over van Atlético Madrid.

Hoewel João Félix dit seizoen lang niet alles heeft gespeeld bij Atlético Madrid, heeft hij in achttien wedstrijden (waarvan een hoop invalbeurten) vier doelpunten gemaakt en drie assists gegeven. Na drie en een half jaar in Madrileense dienst staat de teller voor de Portugese aanvaller in totaal op 33 goals en achttien assists, waarvoor hij 129 wedstrijden nodig had.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beetje dom, diegene bij Atletico Madrid. Als je hem al hebt, koop je hem toch niet nogmaals over van Atletico Madrid voor €126.000.000? Er staat namelijk dat de club uit de Spaanse hoofdstad hem 3 en 'n half jaar geleden voor dat bedrag overnam van Atletico Madrid.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen