Lewandowski moet lachen om Messi-vraag: "Dat is niet aan mij"

24 december 2022, 20:11

Robert Lewandowski stond al vaak tegenover, maar nooit samen met Lionel Messi op het veld. De Pool en de Argentijn zijn respectievelijk 34 en 35 jaar oud, maar de kans bestaat nog steeds dat de twee ooit ploeggenoten zullen worden. Lewandowski zelf sluit het in ieder geval niet uit.

Dat vertelde de spits van FC Barcelona in een uitgebreid interview met het Spaanse Mundo Deportivo dat zondag in zijn geheel zal verschijnen. Op de vraag of hij ooit nog samen zou willen spelen met Messi, verscheen een lach op het gezicht van Lewandowski. "Dat is niet aan mij", antwoordde hij vervolgens.

"Natuurlijk zien we dat Messi nu meer als spelmaker speelt. Hij levert vaker de passes aan zijn teamgenoten dan hij zelf scoort, al blijft hij natuurlijk ook doelpunten maken. In vergelijking met eerdere jaren is hij nu de voetballer waar elke spits van droomt om naast te spelen", besloot Lewandowski. 

Ballon d'Or

Sowieso liet Lewandowski zich vol lof uit over Messi. Zo denkt hij ook dat de strijd om de volgende Ballon d'Or al beslist is. "Natuurlijk. Hij heeft misschien nog één concurrent die bij dezelfde club speelt (Kylian Mbappé, red.), maar dit WK kan beslissend zijn in wie de prijs dit seizoen wint. Leo staat zeker bovenaan door alles wat hij bereikt heeft."

Lees ook: Lewandowski over topfinale: "Zo mooi kan een WK in de winter zijn"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen