Van de Beek verdwijnt last minute uit opstelling Manchester United

10 december 2022, 19:57   Bijgewerkt: 10 december 2022, 20:10

Manchester United heeft ook zijn tweede oefenwedstrijd van het trainingskamp in Spanje verloren. De ploeg van trainer Erik ten Hag ging zaterdagvond met 1-0 onderuit tegen Real Betis. Donny van de Beek zou aan de aftrap verschijnen, maar haakte in de warming-up af.

Vlak voor de aftrap werd bekendgemaakt dat Van de Beek toch niet zou starten. Waarom de voormalig speler van Ajax op het laatste moment afhaakte, is niet bekend. Zijn plek in het elftal werd overgenomen door de achttienjarige Noorse middenvelder Isak Hansen-Aarøen.

Zonder Van de Beek ging Manchester United met 1-0 onderuit door een doelpunt van Nabil Fekir. Het was de tweede nederlaag van het winterse trainingskamp. Eerder werd er al met 4-2 verloren van Cádiz, de nummer negentien van de Spaanse competitie. Real Betis staat zesde.

Bij Manchester United deden de WK-gangers (al dan niet uitgeschakeld) niet mee. David De Gea, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Scott McTominay en Anthony Martial waren de meest bekende namen aan Engelse zijde. De ploeg van Ten Hag speelt op 21 december de eerste officiële wedstrijd van het tweede deel van het seizoen. Dan is in de League Cup Burnley de tegenstander. De Premier League wordt op 27 november hervat tegen Nottingham Forest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

HenkDewinter11
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De premier league word op 27 november hervat haha en wat was de uitslag? Steeds meer sites als deze plaatsen zoveel en zo snel mogelijk nalezen kost nog geen halve minuut haha

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen