Enorme opsteker Ajax: ziekenboeg stroomt in rap tempo leeg

13 januari 2023, 14:43   Laatste update: 16:01

De ziekenboeg van Ajax stroomt leeg. Veel spelers die afgelopen woensdag de bekerwedstrijd tegen FC Den Bosch (0-2) aan zich voorbij moesten laten gaan, hebben zich daags voor de kraker tegen FC Twente gemeld op het trainingsveld.

Ajax moest het tegen Den Bosch stellen zonder Steven Berghuis, Steven Bergwijn, Mohammed Kudus, Jurriën Timber, Edson Álvarez (allen ziek), terwijl Brian Brobbey, Florian Grillitsch, Ahmetcan Kaplan, Youri Baas en Youri Regeer in vanwege blessureleed het bekerduel aan zich voorbij moesten laten gaan.

Alle griepgevallen (Berghuis, Bergwijn, Kudus, Timber en Álvarez) zijn deze vrijdag verschenen op het veld van de Johan Cruijff ArenA, waar Ajax de laatste training richting de wedstrijd tegen Twente afwerkte. Brobbey, die in de vorige speelronde tegen NEC (1-1) uitviel met een schouderblessure, liet zijn gezicht niet zien.

Alfred Schreuder lijkt zaterdag weer wat meer te kiezen te hebben. Berghuis, Bergwijn, Kudus, Timber en Álvarez zijn mits fit belangrijke krachten. Twente werkt met een volledig fitte selectie naar de Eredivisie-topper toe. Ramiz Zerrouki, die deze week ziek was, is weer in training.

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Zo, en nu op naar het kampioenschap !! 😉 ???

Allback
Link gekopieerd!
avatar

Berghuis, Bergwijn, Kudus, Timber en Álvarez sluiten weer aan? Zo dat is even een kwaliteitsimpuls. Kan Ajax goed gebruiken, want zonder deze spelers zouden ze echt niet van Twente winnen.

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Als die niet leveren winnen ze nog steeds niet ben ik bang........

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen