Feyenoord krijgt transfer-tip: "Die kun je kant en klaar neerzetten"

9 januari 2023, 09:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Pierre van Hooijdonk vindt dat Feyenoord er verstandig aan doet om een extra centrumverdediger te halen. De analist zag de Rotterdammers in de achterhoede kwakkelen tegen FC Utrecht en oppert een vervanger voor de geblesseerde Gernot Trauner. Van Hooijdonk denkt dat Feyenoord aan moet kloppen in Engeland.

Arne Slot besloot de afwezigheid van Trauner op te lossen met Jacob Rasmussen in het centrum. Daarnaast speelde Lutsharel Geertruida op het middenveld en was Marcus Pedersen aanwezig als rechtsback. Van Hooijdonk vindt dat Slot beter met een echte rechter centrale verdediger kan spelen. "Geertruida terughalen is een optie. Maar als blijkt dat Trauner begin mei pas weer beschikbaar is, kun je nu nog wel een rechter centrale verdediger halen", aldus de oud-international bij Studio Voetbal.

Lees ook: 'Alternatief voor Zerrouki wil wel dolgraag naar Feyenoord'

Van Hooijdonk tipt Feyenoord en Slot in de lastige zoektocht naar versterking een oude bekende uit de Eredivisie. "Ik denk dat Jan Paul van Hecke van Brighton & Hove Albion een goede optie is", voegt Van Hooijdonk toe. "Hij is vorig jaar verhuurd aan Blackburn Rovers, het jaar daarvoor een sc Heerenveen. Hij zat afgelopen weekend bij de selectie voor de FA Cup en speelde trouwens ook. Ik denk dat het financieel haalbaar is. Die kun je kant en klaar neerzetten."

Premier League

De 22-jarige Van Hecke ligt nog tot komende zomer vast bij Brighton. Daar zit hij regelmatig bij de selectie, maar veel speeltijd krijgt de geboren Zeeuw niet. Afgelopen zaterdag mocht hij nog wel negentig minuten binnen de lijnen tijdens de 1-5 overwinning van Brighton op Middlesbrough in de FA Cup. Van Hecke speelde in Nederland jaren bij NAC Breda en koos in de zomer van 2020 voor een avontuur in Engeland. Brighton verhuurde hem tussendoor nog aan Blackburn en Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De vorige tip van pi air was ook zo'n topper ( kazim)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen