Feyenoord schiet zichzelf in de voet: door Zerrouki geen Piatkowski

13 januari 2023, 23:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord gaat zich niet versterken met Kamil Piatkowski. De Poolse verdediger maakt wel een overgang, maar gaat na een radiostilte bij de Rotterdammers in op de avances van vermoedelijk Leicester City, al hebben ook Duitse en Belgische clubs belangstelling. Omdat de club hoopte op de komst van Ramiz Zerrouki, hield het de boot naar de Pool te lang af.

En dus schakelde Piatkowkski uiteindelijk door en koos hij voor Leicester City, zo schetst Feyenoord Transfermarkt vrijdagavond althans. Daardoor moet de club terug naar de tegentafel, want Feyenoord had gehoopt om hem te huren (met koopoptie) van RB Salzburg. Hoewel hij ook naar De Kuip had willen komen, besloot hij toen hij een tijdje niets meer hoorde (Feyenoord wilde wachten op Zerrouki) om naar de Premier League te verkassen. Althans, als Leicester City ook de andere clubs afgetroefd heeft. 

Bovendien wist Feyenoord niet of het de verdediger wilde kopen of huren van de Oostenrijkse club, die vrijdag melding maakte van de afwezigheid van Piatkowski. Hij is dus vermoedelijk op weg naar Engeland en niet naar Feyenoord, waardoor de club net als bij Zerrouki mis schiet op de transfermarkt. Dat het nog altijd geen nieuwe technisch directeur heeft gevonden als opvolger van Frank Arnesen, helpt in de zoektocht op de transfermarkt niet mee.  

Lees ook: Feyenoord-target ontbreekt bij RB Salzburg vanwege 'transferperikelen'

Transfers Feyenoord

Daarmee loopt de zoektocht voor Feyenoord op de transfermarkt allesbehalve soepel. Hoewel er nog genoeg opties zijn om binnen te halen, zijn er nog geen vervangers voor de absolute sterkhouders Gernot Trauner en Quinten Timber, die beide langere tijd uit de roulatie liggen. En dat terwijl trainer Arne Slot (foto) graag sowieso al een versterking wilde in de winterstop. Feyenoord Transfermarkt kwam nog wel met de melding dat er goed transfernieuws zou komen, maar dat wordt zaterdag pas bekend.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sinds dat we weten wie achter Feyenoord transfermarkt zit , zit hij er vaker naast dan dat hij wat goed heeft . Deze jongen is van een Feyenoorder met een hobby ,uitgegroeid naar een soort krabbendam . Een clubwatcher die er zit om reuring te maken ,zodat hij bekend wordt. Als dat ten koste gaat van de club is dat jammer. Ze willen namelijk allemaal een soort derksen of analist op tv worden . Dit negatieve stuk als voorbeeld . Iedereen weet dat we een beperkt budget hebben ,met of zonder td . Dus moet je keuzes maken . Verder kan de pool naar de pl ,voor veel spelers hun grote droom . Keuze tussen de eredivisie of pl is niet zo moeilijk ,en dat heeft 0 met Feyenoord te maken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen