'Juventus in de maag met Ihattaren: club wil hem zeker niet terug'

10 januari 2023, 14:48
'Juventus in de maag met Ihattaren: club wil hem zeker niet terug'

Mohamed Ihattaren (20) zal in de winterstop niet terugkeren bij Juventus. De middenvelder werd het afgelopen jaar verhuurd aan Ajax, maar daar namen ze na diverse soaps in deze window weer afscheid van de voetballer. Hoewel hij nog onder contract staat bij de Oude Dame, zal hij daar zijn wedstrijden in elk geval niet gaan afwerken.

Dat schrijft journalist Mirko Di Natale, werkzaam voor TuttoJuve, althans. Volgens hem is het nog onduidelijk wat het plan wel is met de buitenspeler, maar is het wel zeker dat hij geen nieuwe kans krijgt dit seizoen bij de Serie A-club. Daarmee lijkt Juventus behoorlijk in de maag te zitten met Ihattaren, aangezien er volgens Di Natale nog geen duidelijkheid is over hem. 'Mogelijk komt dat er in de komende dagen wel', aldus de journalist. 

Ihattaren werd in de zomer van 2021 door Juventus overgenomen van PSV en verhuurde hem linea recta door aan Sampdoria. Daar speelde hij uiteindelijk geen minuut, waarna Ajax hem na zijn mislukte periodes een nieuwe kans bood. Die leek hij te grijpen, want onder Alfred Schreuder was hij in de voorbereiding een van de absoute uitblinkers. Door een nieuwe soap rondom zijn persoon raakte hij echter weer uit beeld en werd de huurperiode stopgezet. Bij Juventus staat Ihattaren nog tot 2025 onder contract.

Lees ook: Dit is Juventus van plan met de veelbesproken Mo Ihattaren

Filmpje Ihattaren

De afgelopen dagen ging er ook een filmpje de ronde van de voormalig PSV'er, die zou gesignaleerd zijn bij een voetbaltoernooi bij DOVO. Nergens is bevestigd dat het daadwerkelijk om recente beelden gaat, maar als dat wel het geval is zoals werd beweerd, dan zal het lang duren voordat Ihattaren weer fit op het trainingsveld staat. Op de video die rondgaat (zie onder), oogt hij niet bepaald fit…

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen