Ten Hag verrast collega-coach: "Hebben samen biertje gedronken"

13 januari 2023, 15:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag heeft een geweldige indruk gemaakt op Charlton Athletic-manager Dean Holden. Na de onderlinge wedstrijd in de League Cup afgelopen week werd de jonge oefenmeester uitgenodigd door de Nederlandse coach voor een gesprek. Holden is vol lof over zijn collega, door wie hij werd verslagen.

Tegenover The Manchester Evening News blikt Holden, die ook nog eens een fervent Manchester United-fan is en al jarenlang een seizoenkaart heeft op Old Trafford, terug op de ontmoeting. "We hebben zo'n tien à vijftien minuten gesproken na de wedstrijd", vertelde de coach vol trots over zijn contact met Ten Hag na de kwartfinale in de League Cup.

"We hebben samen een biertje gedronken op zijn kantoor en hij gaf me een fles wijn voor mijn vrouw", vervolgde Holden, die nog een cadeau kreeg. "Hij gaf met het Rashford-shirt." De aanvaller had als invaller het tweede en derde doelpunt gemaakt namens The Red Devils, waardoor Charlton definitief uitgeschakeld werd. Desondanks was Holden dolblij met het gebaar van Ten Hag.

Lees ook: 'Manchester United wist dat het te veel voor Antony betaalde'

"Maar belangrijker dan dat, nodigde Ten Hag mij uit om naar Carrington (waar de jeugdopleiding van Manchester United speelt, red.) te komen kijken. Als jonge coach is het van onschatbare waarde om te leren van de beste trainers ter wereld", loofde Holding. "Dit was voor mij een hele bijzondere ervaring. Ik heb in de loop der jaren in alle hoeken van dit stadion gestaan, maar ik had nooit gedacht dat ik in de technische ruimtes zou komen."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

mooi gebaar van EtH en prima zet om zo'n jonge trainer een blik in de keuken te gunnen

Maickel123
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beste trainer van de wereld denk het wel :) Teminste is mijn mening het is gewoon leuk om naar de wedstrijden te kijken je ziet dat er strijd is en ten Hag is niet bang om veranderingen door te voeren het boeit hem niet wat ze over hem zeggen hij doet toch wel zijn ding 💪 Vind Ronaldo niet goed genoeg gewoon op de bank niet te vrezen op tribune vind ik best knap als de hele wereld tegen je is om dat te gaan doen zelfde als Redford toelaat op de bank En dat ie Ajax heeft leeg gekocht tja dat gebeurt iedere trainer wil zijn spelers mee naar de volgende club zitten n als hij de mogelijkheid heeft tja waarom niet (Ben Ajacied laat dat duidelijk zijn voor dat ik haar berichten ga krijgen 🤣)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen