Klopp over kooplustig Chelsea: "Ik zeg niets zonder mijn advocaat'

3 februari 2023, 14:58
Klopp over kooplustig Chelsea:

Liverpool-trainer Jürgen Klopp werd vrijdagmiddag op een persconferentie gevraagd naar zijn mening over het enorme bedrag dat Chelsea in de afgelopen twee transferperiodes uitgaf. De Duitser had de lachers op zijn hand toen hij antwoordde: "Ik zeg niets zonder mijn advocaat." Hoe het kan dat de concurrent uit Londen ondanks de Financial Fair Play-regels zoveel geld uit kan geven is niet iets wat Klopp kan en moet uitleggen, zegt hij desgevraagd. "Ik hoop dat jullie dat kunnen", houdt hij de journalisten voor zijn neus voor. Op sportieve gronden begrijpt hij wel waarom de club onder meer Enzo Fernández, Mykhailo Mudryk en Noni Madueke deze winter naar Stamford Bridge haalde. "Stuk voor stuk goede spelers, daar kan ik ze alleen maar mee feliciteren."

Wie wint de Europa League Finale? Zet één euro in en win €100,00 als je de winnaar goed voorspelt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen