Bizarre taferelen in Serie C: plassende invaller krijgt rode kaart

22 maart 2023, 08:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristian Bunino had zich afgelopen zondag heel wat anders voorgesteld van zijn invalbeurt bij Lecco in de Italiaanse Serie C. De spits, die in het verleden uitkwam in de jeugdopleiding van Juventus, leegde kort voor hij het veld op kwam zijn blaas en dat had hij beter niet kunnen doen. 

Tijdens het uitduel van zijn club Lecco bij Piacenza zou Bunino bij een 0-0 stand worden ingebracht in de hoop dat hij zijn ploeg aan een overwinning zou kunnen helpen. Tijdens zijn warming-up merkte Bunino dat hij moest plassen en besloot dat bij een doel richting de tribune te gaan doen. De assistent-scheidsrechter van dienst zag dat gaf een seintje aan scheidsrechter Simone Gallipo. 

Die kon vervolgens de actie van Bunino niet waarderen. Nog voordat de invalbeurt een feit was werd de wisselspeler een rode kaart getoond, waardoor hij het veld niet in mocht en de wedstrijd uiteindelijk eindigde zoals hij begon: 0-0.

Luciano Foschi, de trainer van Lecco, was na afloop des duivels over de beslissing van de arbitrage. "Ja, dit zijn de regels en daar moet iedereen zich aan houden", begon de oefenmeester. "Maar ik had gehoopt dat ze hun gezonde verstand zouden gebruiken want hij heeft niemand kwaad gedaan en niemand heeft het kunnen zien." Bunino moet ondertussen vrezen dat zijn plasje hem zelfs op een schorsing komt te staan.

In onderstaand filmpje uit 2019 is een doelpunt van Bunino in de Juventus-jeugd te zien, vanaf minuut 0.53.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen