F-Side komt met statement voor Ajax: 'Wij willen Marc Overmars terug!'

31 maart 2023, 13:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De harde kern van Ajax heeft een duidelijk statement afgegeven: zij willen Marc Overmars terughalen naar Amsterdam. Nadat vrijdag naar buiten kwam dat Julian Ward het aanbod van Ajax heeft afgewezen en er niet zoals Edwin van der Sar beloofd heeft voor eind maart een opvolger komt voor de vorig jaar februari vertrokken directeur voetbalzaken, is voor de F-Side de maat vol. 

De harde kern van de Amsterdammers laat via Twitter weten dat zij willen dat Overmars terugkeert. ‘Het heeft nu lang genoeg geduurd! Wij willen Marc Overmars terug!’, is de even korte als duidelijke boodschap die de wereld ingeslingerd wordt. Dat is een opmerkelijk verzoek, omdat Overmars vanwege grensoverschrijdend gedrag moest vertrekken uit de Johan Cruijff Arena. 

Overmars verstuurde onder meer dickpics naar vrouwelijke collega’s en dat kwam via een publicatie in het NRC naar buiten. Overmars hield de eer aan zichzelf, maar zou anders ook weggestuurd zijn. Bovendien kreeg hij recentelijk een hartinfarct. Hoewel hij wel al terugkeerde in zijn functie bij Antwerp FC – waar hij ondanks zijn Ajax-verleden aan de bak kon –, wil de harde kern hem graag terughalen in zijn functie. 

De clubleiding van Ajax denkt daar vooralsnog anders over, want zij hebben hun blik verlegd naar twee Duitsers. Sven Mislintat is momenteel als eerste keuze in beeld om Overmars, wiens taken de afgelopen maanden werd ingevuld door de vertrekkende Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar, permanent op te volgen. Als dat niet lukt, schakelt Ajax door naar een nog onbekende Duitser. Als het aan de F-Side ligt, keert Overmars echter weer terug in zijn functie. Op Twitter was er veel te doen over die oproep vanuit de F-Side en werd er wisselend gereageerd op het statement. 

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eindelijk actie !!!! Iedereen verdient een tweede kans .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen