Van Persie lacht met Waterreus na spectaculair moment in benefietwedstrijd

26 maart 2023, 22:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Robin van Persie heeft zondag tweemaal gescoord in een wedstrijd tussen legendes van Rangers FC en elftal uit voormalig wereldspelers. Hij passeerde doelman Ronald Waterreus, die echter wel antwoord had op een spectaculaire omhaal van zijn landgenoot.

In de benefietwedstrijd zaten onder meer Waterreus en Ronald de Boer bij de selectie van Rangers, terwijl Jaap Stam en Van Persie meededen bij de zogeheten World XI. De wedstrijd werd mede dankzij twee doelpunten van Van Persie met 3-4 gewonnen door de World XI. 

"Dit is de klasse van Van Persie", zo zei de commentator na een kopbal waaruit Van Persie de 1-1 maakte. "Hij had al een paar balaanrakingen van topklasse, maar dit is de belangrijkste." Daarna probeerde hij een spectaculaire omhaal, die door Waterreus werd gekeerd. De twee landgenoten konden er allebei wel om lachen. Van Persie bepaalde de eindstand met een intikker van dichtbij.

Een volledige samenvatting van de wedstrijd is te zien op YouTube. De omhaal van Van Persie is te zien vanaf minuut 4:50.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen