Ajax wint tumultueuze Klassieker, United beëindigt slechte reeks en Barcelona in eigen huis afgedroogd | FCUpdate Recap

6 april 2023, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 5 april.

Davy Klaassen bekogeld: wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax gestaakt

De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax werd woensdagavond tijdelijk gestaakt. Davy Klaassen werd op zijn achterhoofd geraakt door een voorwerp vanaf de tribune, vermoedelijk een aansteker. De middenvelder bloedde hevig. Arbiter Allard Lindhout legde het duel uiteindelijk ongeveer een halfuur stil, waarna weer werd doorgespeeld. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Ajax neemt sportieve revanche op Feyenoord in krankzinnige Klassieker

Ajax heeft woensdagavond ten koste van Feyenoord de finale van de KNVB Beker bereikt. In een bizarre Klassieker, die in de tweede helft een half uur werd gestaakt, trokken de bezoekers met 1-2 aan het langste eind. De hoofdrol was in De Kuip weggelegd voor Davy Klaassen. Het hele artikel lezen? Klik hier!


Politie pakt man (32) op die wordt verdacht van bekogelen Davy Klaassen

De politie heeft een man opgepakt die verdacht wordt van het gooien van een voorwerp naar Davy Klaassen. In de tweede helft werd Klaassen geraakt door, zo leek het, een aansteker. De supporter is een 32-jarige man uit Roelofarendsveen, twittert de politie Rotterdam. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Artikel gaat verder onder video

Te Kloese steekt hand in eigen boezem na Klassieker: 'Trieste en harde constatering'

Dennis te Kloese heeft kort na de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax zijn verhaal gedaan. De algemeen directeur van de Rotterdammers liet zich uit over De Klassieker, die in de tweede helft werd gestaakt nadat Davy Klaassen werd geraakt door een voorwerp uit het publiek. Te Kloese weet dat zoiets nooit goed te praten is. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Clásico: Real Madrid vernedert FC Barcelona in eigen huis

Real Madrid heeft op overtuigende wijze de finale van de Copa del Rey bereikt. De Koninklijke was in Camp Nou veel te sterk voor FC Barcelona, dat met 0-4 werd afgedroogd. Karim Benzema was voor het tweede duel op rij met een hattrick de grote man bij de Madrilenen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Ten Hag weet weer wat winnen is, maar ook zonder Weghorst overtuigt United niet

Na drie wedstrijden zonder zege heeft Manchester United woensdagavond eindelijk weer eens drie punten gepakt in de Premier League. Op Old Trafford bleek een treffer van Marcus Rashford in de eerste helft voldoende om wraak te nemen op Brentford, dat op de tweede speeldag nog met 4-0 te sterk was gebleken voor de ploeg van Erik ten Hag. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

BollaReus
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het was Payback van Ajax gisteravond. Feyenoord, speelde thuis met steun van de supporters. Feyenoord zou effe het gemankeerde Ajax nog dieper het ravijn in voetballen, mooi niet, Ajax in de finale. Gisteren het bewijs dat Feyenoord toch niet zo' n top ploeg is in dit seizoen. Feyenoord is kwetsbaar, ik hou mijn hart vast tegen AS Roma. Ook in de ED zal Feyenoord uitglijders krijgen. Ajax is een bijna ingestorte ploeg. Bij Ajax is de verdediging inclusief Timber slecht, moet volledig worden vervangen, Bassey verhuren met verkoopoptie of helemaal van de hand doen. Middenveld van Ajax zijn 2 dissonanten: Taylor (grossiert in risicovolle passes naar medespelers die in de dekking staan m.a.v. dien) en Berghuis (watje met zijn onzuivere passes en veel balverlies), graag deze twee spelers niet in de basis in het nieuwe seizoen en vervangers voor in de plaats. Aanval: alleen Tadic en Kudus zijn bruikbaar, Bergwijn kan Ajax afschrijven, komt niks positiefs uit deze aanvaller. Conceicao vast op de rechtervleugel, nieuwe spits vinden voor die luie Brobbey. Ik betwijfel of men nu al kan zeggen dat Feyenoord de titel krijgt, ik verwacht dat het op de laatste dag beslist gaat worden en PSV heeft grote kans om kampioen te worden, Ajax niet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen