Burak Yilmaz zorgt voor grote verrassing met aankondiging: 'Beste supporters...'

2 april 2023, 20:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Burak Yilmaz lijkt zondagavond op Instagram zijn vertrek bij Fortuna Sittard te hebben aangekondigd. Dat mag een verrassing heten, daar het contract van de Turkse spits doorloopt tot de zomer van 2024. Daarna zou hij nog drie jaar doorgaan in een trainersfunctie.

"Beste supporters van Fortuna Sittard", begint Yilmaz, die deze zondag negentig minuten in actie kwam in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen FC Groningen. "Het was een genoegen om voor jullie te spelen. Bedankt voor alles. Ik hoop op betere en succesvollere jaren."

Artikel gaat verder onder video

Yilmaz verraste afgelopen zomer vriend en vijand door zijn carrière in de Eredivisie bij Fortuna Sittard voort te zetten. De Turkse spits verbond zich voor twee jaar aan de Limburgse club, maar lijkt afgaande op zijn bericht op Instagram zijn contract niet uit te gaan dienen.

De 37-jarige Yilmaz speelde dit seizoen tot nu toe 25 wedstrijden in de Eredivisie. Daarin was hij goed voor negen doelpunten en vijf assists. Hoewel er nog zeven speelrondes te gaan zijn, is Fortuna Sittard met 32 punten zo goed als veilig. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

hij dacht wel effe top scorer te worden maar dat viel een beetje tegen..mjah ambitie moet je hebben leuk voor fortuna dat hij kwam spelen..het is aan de ranglijst te zien want fortuna speelt normaal gesproken degradatie voetbal..naja vliegen ze er volgend seizoen uit..net als vitesse haha

iggy
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zal wel een 1 april grap zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen