Derksen onthult waarmee Klaassen werd geraakt: 'Mag niet in de publiciteit komen'

10 april 2023, 22:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Davy Klaassen is niet geraakt door een aansteker, maar door een batterij. Dat stelden Johan Derksen en René van der Gijp maandagavond in de uitzending van Vandaag Inside. Vorige week meldde clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf al dat Ajax betwijfelde dat Klaassen door een aansteker is geraakt. Die twijfels lijken dus terecht.

"Hij werd door een batterij geraakt", verzekerde René van der Gijp, waarna het verhaal werd bevestigd door Derksen. "Ja, het is een batterij. Op de een of andere manier mag dat niet in de publiciteit komen." Dat maakt de reactie van Klaassen wat makkelijker te begrijpen voor Van der Gijp. "Als jij door een flink batterijtje geraakt wordt, kan ik begrijpen dat je er last van hebt. Dit is geen wegwerpaansteker."

Artikel gaat verder onder video

Verweij liet al weten dat Ajax vermoedde dat Klaassen door een ander voorwerp was geraakt. "Aanstekers zijn tegenwoordig zulke lichte dingetjes. Er is waarschijnlijk met iets anders gegooid. Er wordt onderzocht wat het wel is. Dat is heel moeilijk te achterhalen. Want als je ziet wat er allemaal gegooid wordt, dat is niet normaal", zei Verweij daarover. De politie meldde slechts dat Klaassen door een 'voorwerp' was getroffen.

Volgens scheidsrechter Bas Nijhuis, die aanwezig was in het praatprogramma, is de tijd rijp om een grens te trekken. Hij lijkt de nieuwe regels van de KNVB over het afbreken van wedstrijden wel te begrijpen. "Je moet wel een keer zeggen: dit is de grens. Mensen lijken helemaal gek geworden in Nederland, terwijl je in Engeland niets ziet gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Neutraal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

maakt het uit?

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

maak heel wat uit nu dat bekent is gemaakt, nu zul je zien dat een kleinen clubs straks punten in mindering worden gebracht, en de club waar het is gebeurd komt er mee weg daar word geen punten in mindering gebracht. nog gekker er word helemaal geen onderzoek naar gedaan door de KNVB? en politie? . een grote batterij kan je iemand mee doden of hersenletsel verhoorzaken . zie bloed bij Klaassen,. iets harder gooien en wat gebeurd er dan met klaassen???

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

1955 klaassen had een klein wondje joh . Dus kan nooit groot zijn geweest. Verder wordt de drama queen een half uur behandeld aan dat wondje . En gaat daarna liggen. Om daarna vrolijk bij espn zijn verhaal te vertellen . Dus ja

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

hoop voor Klaassen wel dat het dan een AA plus batterijtje was, hij wilde al zijn hele leven de Triple winnen en nu heeft hij hem, wordt doodziek van dat aansteker gedoe, enkele jaren geleden toen Feyenoord bij Ajax speelde met Berghuis nog in de gelederen in Amsterdam kreeg de Feyenoord speler ook een steen op zijn hoofd, dat werd gewoon weggewuifd dus snap dat gezeur allemaal niet, we weten of beter zij (de namaak supporters) weten het onderhand wel dat het niet meer geaccepteerd wordt, de clubs en de KNVB zouden er goed aan doen met onmiddellijke ingang alle Hoody"s en Capuchonnetjes te verbieden voor het betreden van het stadion, heb je namelijk de helft al gewonnen

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nu gaan ze een kleinen clubs pakken let op,. en Feyenoord komt er mee weg. bedank knvb!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

1955 kijk naar je eigen club joh

BollaReus
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Performance, de triple is voor Feynoord dit seizoen in elk geval een utopie. Niet ziek van die aansteker worden, er is al een chronisch huisartsentekort.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"Er wordt onderzocht wat het wel is. Dat is heel moeilijk te achterhalen." Misschien eens op het voetbalveld gaan kijken of zat er een lang touw aan soms?

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit was een nakomertje van dat steentje wat er voorgezorgd heeft dat de dinosaurus uitstierf.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen