Jurriën Timber ziet liever Feyenoord dan PSV als kampioen van de Eredivisie

29 april 2023, 08:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Nu Ajax geen kampioen wordt, gunt Jurriën Timber de landstitel aan Feyenoord. De verdediger is blij voor zijn broer Quinten, die op het punt staat om zijn eerste landstitel te vieren. Feyenoord kan volgend weekend als kampioen van Nederland worden.

"Natuurlijk wil ik elk jaar weer ten koste van alles kampioen worden. Dat het niet is gelukt, is pijnlijk", geeft de verdediger van Ajax toe in De Telegraaf. "Maar áls de landstitel naar iemand anders gaat, dan hoop ik natuurlijk wel dat Quinten hem pakt. Iedereen kent onze band. Dus gun ik de schaal eerder aan Quin dan aan PSV."

Artikel gaat verder onder video

Volgens Timber beleeft Ajax een seizoen om zich voor te schamen. "Ik vind dat we ons al moeten schamen dat we geen eerste worden, dus nu helemaal." Hij wil 'alles geven' om het seizoen zondag met 'iets tastbaars' af te sluiten, door de bekerfinale te winnen van PSV.

In de nieuwe FC Update Podcast gaat het uitgebreid over de bekerfinale. Thijs Dallinga doet een voorspelling van de uitslag. 

"Daarna moeten we ervoor zorgen dat we in de competitie alles winnen en hopen dat we daardoor alsnog als tweede zijn geëindigd", aldus Timber. "Iedereen beseft hoe belangrijk het voor de club is om alsnog de voorronde van de Champions League in te gaan."

In het interview vertelt Timber ook dat een vertrek bij Ajax 'steeds dichterbij' komt. Zijn toelichting op zijn persoonlijke toekomst lees je hier. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goh gek he . Maar goed weer ruimte gevuld fc update

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen