Derksen verklapt de topkandidaat bij PSV; Nijhuis komt met andere suggestie

29 mei 2023, 23:55
Foto: © ProShots

Phillip Cocu en Peter Bosz zijn de belangrijkste kandidaten om aan de slag te gaan als trainer van PSV, zo denkt Johan Derksen. De analist van Vandaag Inside heeft de indruk dat Cocu er iets beter voor staat bij de clubleiding.

"Bij PSV schijnen ze dus een beetje uitgekeken te zijn op jonge trainers die daar beginnen met hun carrière, na Van Bommel en Van Nistelrooij, en ze schijnen dus te kiezen tussen Bosz of Cocu", zegt Derksen in het praatprogramma. "Maar ik had de indruk dat Cocu er iets beter voorstond in Eindhoven. Want het argument is dan dat hij ze drie keer kampioen heeft gemaakt." Bosz zou ook in de belangstelling staan van Ajax.

Artikel gaat verder onder video

Scheidsrechter Bas Nijhuis, ook aanwezig in het praatprogramma, komt met een andere suggestie. "Waarom zou Ron Jans geen trainer kunnen worden bij PSV? Dat is ook een verbinder toch? Als ik zie hoe hij dat bij Twente heeft gedaan…" Geen gekke gedachte, erkent Derksen. "PSV zou wel kunnen, ja."

Cocu werd zondag voorafgaand aan het duel tussen Feyenoord en Vitesse, de club waarvan hij trainer is, gevraagd naar een mogelijke terugkeer in het Philips Stadion. "Uiteraard heb ik de ontwikkelingen bij PSV meegekregen. Maar een rentree is nu absoluut geen item. Volgens mij is PSV nog helemaal niet bezig met het aanstellen van de nieuwe trainer. Bij mij is PSV geen punt. Ik zit hier, bij Vitesse."

In de nieuwste FCUpdate Podcast wordt gesproken over de chaotische situatie bij PSV.

Meer over:

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
avatar

Het zou leuk zijn om Jans een bij een topploeg te zien, maar Cocu is voor PSV gewoon een hele veilige keuze. Bekend, succesvol geweest in het verleden, ras PSV'er. Keuze niet moeilijker maken dan hij is.

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
avatar

Cocu, kijk dat is pas een winner, toptrainer en z'n haar zit altijd leuk.🤣die Derksen zegt ook maar om wat te zeggen.

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Nijhuis moet eens niet daar gaan zitten maar weer normaal gaan fluiten . Het wordt als maar minder met popie jopie scheidsrechter bas . Gister bij fey-vit zat hij er gewoon heel vaak naast . En in andere wedstrijden ook waar meneer bij zwaar rood geel geeft om maar stoer te doen . Kijk mij eens mannelijk fluiten

Deblauwe1
Link gekopieerd!
avatar

Cocu, weer een clubidool, die ze dan naar de filistijnen kunnen helpen. Want daar zijn ze bij PSV goed in.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen