'Deze situaties laten de willekeur van de scheidsrechters in Nederland zien'

29 mei 2023, 18:30
Foto: © ProShots

Mike van der Hoorn kreeg een rode kaart tijdens de wedstrijd FC Utrecht - FC Emmen. Voor een soortgelijke actie kreeg Steven Berghuis tijdens FC Twente - Ajax een gele kaart. In de FCUpdate Podcast gaat het over het voorval, maar ook over het incident van Berghuis ná de wedstrijd en de totale willekeur van de scheidsrechters in Nederland.

Beluister hieronder de FCUpdate Podcast, vanaf minuut 10:30 gaat het over de situatie rondom Berghuis en of hij wel of niet een rode kaart moest hebben. 

Reacties

GabrielleX01
Link gekopieerd!
avatar

Het heeft echt niks met VAR willekeur te maken, dan snap je dus totaal niks van de VAR. De VAR heeft de scheids geroepen om te kijken. De SCHEIDSRECHTER heeft vervolgens geoordeelt dat het geen rood is. De VAR zag dat dus anders anders hadden ze de scheidsrechter niet laten kijken. Dus, als je probeert weer allemaal sensatie en vuur aan te steken achteraf doe dat wel met de juiste informatie.

PerryvanNiekerk10
Link gekopieerd!
avatar

Je hoeft maar weinig verstand van voetbal te hebben om de actie van Berghuis rood te vinden. Dat de scheids dat niet in 1 keer ziet, oké. Maar als ie dan een 2e keer mag kijken en geel geeft. Dan is er sprake van willekeur gezien wat er op andere velden plaatsvindt. En die lul van Nijhuis zou m 50 euro toegegeven hebben

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen