Hilariteit in studio Vandaag Inside: stoel van Johan Derksen blijft plotseling leeg

31 mei 2023, 07:45

Johan Derksen miste dinsdagavond een paar seconden van de uitzending van Vandaag Inside. Het 74-jarige tv-coryfee gebruikte het reclameblok richting het einde van het programma om even naar het toilet te gaan. Dat zorgde er wel voor dat hij niet op tijd terug was om de intro van presentator Wilfred Genee mee te maken.

"Het wordt de hoogste tijd voor een katheter denk ik. Want dit gaat niet goed, dat pissen gaat steeds langer duren", aldus een schaterlachende tafelgenoot René van der Gijp, die zijn collega na een paar seconden toch aan zag komen. "Kijk, daar komt ie hoor", voegde Van der Gijp nog toe toen Derksen uiteindelijk aanschoof.

Meer over:
  • Vandaag Inside
  • Johan Derksen

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen