'Overmars wil jeugddirecteur voor de neus van Ajax wegkapen'

23 mei 2023, 15:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Royal Antwerp probeert jeugddirecteur Jean Kindermans van RSC Anderlecht voor de neus van Ajax weg te pikken. De Amsterdammers zien in de Belg een ideale opvolger van Saïd Ouaali als Hoofd Jeugdopleiding, maar het team van Mark van Bommel en oud-Ajacied Marc Overmars ziet voor Kindermans ook een rol weggelegd. 

Ajax heeft na het vertrek van Ouaali een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding nodig en ziet in Kindermans de ideale opvolger. Antwerp wil de eigen jeugdopleiding verder uitbouwen en denkt ook aan de jeugddirecteur van Anderlecht, meldt Het Nieuwsblad

Artikel gaat verder onder video

Antwerp heeft al een goed gesprek gehad met Kindermans. De jeugddirecteur zit aan het einde van zijn contract bij Anderlecht, maar de Brusselse ploeg wil hem graag behouden. CEO Sports Jesper Fredberg heeft al meerdere pogingen gedaan om Kindermans langer aan Anderlecht te binden onder andere voorwaarden. 

Bij Anderlecht schuift ook assistent Robin Veldman langzaam richting de uitgang. Ajax heeft ook voor hem een rol in gedachten in de jeugdopleiding. Wat de talentvolle trainer precies in Amsterdam gaat doen, is nog niet bekend. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Frenk S
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Had die gast maar zijn pielemuis in zijn broek gehouden. Dan zat die nog bij Ajax...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen