PSV komt te laat: Feyenoord gaat aan de haal met Ramiz Zerrouki

5 mei 2023, 10:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord heeft Ramiz Zerrouki (zo goed als) binnen. FC Twente meldt via de officiële kanalen een akkoord te hebben bereikt met de Rotterdammers over de transfer van de 24-jarige middenvelder. De overgang wordt in een later stadium afgerond. PSV grijpt zodoende naast de komst van de controleur. Eerder op de dag werd bekend dat de Eindhovenaren hebben geïnformeerd naar de international van Algerije.

Voor Feyenoord is het na diverse pogingen eindelijk raak. De Rotterdammers probeerden Zerrouki vorig jaar voor het eerst naar De Kuip te halen. Een akkoord met Twente werd toen niet bereikt. In januari meldde Feyenoord zich opnieuw in Enschede, maar Twente hield de poot stijf en verkocht de competitiegenoot voor de tweede en derde keer een 'nee'.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Tubantia moet Zerrouki zelf nog tot overeenstemming komen met Feyenoord. Dat lijkt slechts een kwestie van tijd. Zerrouki heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een transfer naar de Rotterdamse club wel ziet zitten. Als het aan hem had gelegen, dan had hij dit seizoen het Feyenoord-shirt al om de schouders gedragen.

Zerrouki beschikt bij Twente over een contract dat nog één jaar doorloopt tot de zomer van 2024. De club uit Enschede heeft de eenzijdige optie om er nog een seizoen aan vast te plakken. Over de hoogte van de transfersom worden geen uitspraken gedaan. Volgens onbevestigde geruchten telt Feyenoord rond de acht miljoen euro neer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik mag toch hopen voor een flink lager bedrag dan dat ze in de winter vroegen...

BollaReus
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Prima bericht dit. Feyenoord gaat CL spelen dus is het een leuke affiche voor Zerrouchi. Of Zerrouchi een topper is moet nog bewezen worden. Hij kan wel voor een goede balans op het middenveld zorgen. Fijn dat Feyenoord nu ook kan door selecteren, het komt de ED en naar het buitenland toe, ten goede.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Of het wat wordt gaan we zien . De druk zal vele malen hoger zijn . Twente is er dus helemaal niks mee opgeschoten met hun rare gedrag . Geen 10 mil ,gewoon bijna 8 ,wat feyenoord in januari ook al bood. En een speler die een half seizoen stil gestaan heeft . En qua resultaten maakte het niks uit

BollaReus
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelukkig maar dat Zerrouki niet naar Ajax ging. Er zijn betere spelers overal en elders dan Zerrouki. Ik had hem bij Twente geobserveerd, hij is nuttig, maar niet Ajax-waardig.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met jullie topscouts haal je idd veeeeeeele malen betere spelers . Net als afgelopen zomer 🤣. Juliie leren het nooit he .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen