Toby Alderweireld deelt inhoud van schokkende DM's via Instagram

8 mei 2023, 08:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Toby Alderweireld heeft na de 2-1 zege van Antwerp op KRC Genk enkele schokkende DM's ontvangen op Instagram. Dat zelfs zijn dochter wordt bedreigd, vindt de 34-jarige verdediger veel te ver gaan.

Alderweireld heeft op Instagram een screenshot van de misselijkmakende privéberichten gedeeld. De anonieme persoon scheldt de Belgische routinier de huid vol en bedreigt zijn familieleden. 'Deze week is uw dochter vermist' en 'uw familie sterft' klinkt het onder meer.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Alderweireld is er een duidelijke grens overschreden. "Ik kan best wel wat verdragen, maar mijn familie bedreigen gaat er ver over. Ik begrijp niet waarom je dit schrijft en wat je hiermee wilt bereiken", zo laat hij weten.

Alderweireld was zondagavond namens Antwerp trefzeker tegen KRC Genk. De ploeg van Mark van Bommel won de wedstrijd met 2-1 en staat daardoor bovenaan in de play-offs om de Belgische titel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die persoon heeft zeker een laag iQ. Wat is zijn Nederlands slecht. U dochter, vermiste en winne. 🤣 uw dochter, vermist en winnen

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik word een beetje moe van dit soort berichten, omdat dit op Instagram en elk willekeurig social medium binnen 1 dag op te lossen is. Registratie met paspoort en het is opgelost. Mensen die bedreigen kunnen zo doorgezonden worden naar de betreffende instanties. We kiezen er echter voor om dit in stand te houden, terwijl de oplossing voor handen is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen