Xavi Simons is 'des duivels' en komt met reactie op vertrek Van Nistelrooij

24 mei 2023, 14:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Xavi Simons heeft gereageerd op het vertrek van Ruud van Nistelrooij bij PSV. De twintigjarige smaakmaker was naar verluidt een van de zes spelers die met de directie in gesprek ging over het functioneren van Van Nistelrooij, maar maakt via Twitter duidelijk de vertrokken oefenmeester dankbaar te zijn.

"Dankjewel dat je mij een betere speler hebt gemaakt en mij hebt geholpen mijn droom te verwezenlijken om in het nationale elftal te spelen", schrijft Simons op Twitter. "Ik ben daar eeuwig dankbaar voor. Veel succes in de toekomst, meneer."

Clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International stelt via Twitter dat Simons 'des duivels' was doordat zijn naam werd genoemd door De Telegraaf. "Simons stond dan ook direct voor de neus van de trainer om duidelijkheid te geven. Hij is Van Nistelrooij dankbaar."

Niet bij het zestal
Volgens De Telegraaf was Simons een van de spelers die sprak over het functioneren van de trainer, maar dat wordt ontkend door clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. "Dit is geen 'Judas-bericht', integendeel", zegt hij over de tweet van Simons. "Simons hoorde niet bij de klagende spelers. Dat zijn alleen wilde aannames, nadat zijn naam ergens opdook. Het is een oprechte steunbetuiging aan Van Nistelrooij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

elferink, heerlijk dat de snor jouw aftroeft,schrijf gewoon wat je weet man,ze zien jouw als de judas, de supporters

Jan Vervelde
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ben altijd zeer verbaasd dat sommige mensen zoveel achtergrond informatie hebben ( dat denken ze) . Omdan meteen met hun argumenten de persoon aan de schandpaal te hangen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen