Emma Heesters en Wesley Hoedt weer bij elkaar? Bekende Buren onthult opmerkelijke aankoop

30 juni 2023, 18:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Instagram

In maart van dit jaar maakten Wesley Hoedt en Emma Heesters bekend na een relatie van zo'n drie jaar uit elkaar te zijn gegaan. Nog geen vier maanden later duikt echter een opvallend gerucht op: de twee zouden gezamenlijk een opmerkelijke aankoop hebben gedaan en dús mogelijk weer samen zijn.

Bekende Buren onthult donderdag namelijk dat Hoedt en Heesters samen een appartement zouden hebben gekocht in Amsterdam, hét bewijs dat de twee weer of nog steeds bij elkaar zijn, zo lijkt het. Het betreft een 'luxe appartement' in een Amsterdams nieuwbouwproject. Juicekanaal RealityFBI meldt dat het gaat om een appartement in een woontoren behorend bij het SPOT-project, niet ver van de Johan Cruijff Arena.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Bekende Buren telt het tweetal een lieve som van 1.119.000 euro neer voor het appartement, dat 185 vierkante meter groot is en onder meer beschikt over drie slaapkamers én twee badkamers. De woning zou gelegen zijn op de 31ste verdieping en dus een fraai uitzicht op de stad bieden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

FC1993
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ten eerste: LEKKER BELANGRIJK VOETBALNIEUWS. Ten tweede: wat is 'ontult'? Zo onder de indruk dat je niet meer kan spellen?

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Fc boulevard !?

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat noemen ze je blik verruimen wat FCUpdate doet. Kijk maar naar de club van Johan Derksen. Eerst ging het alleen over voetbal, tegenwoordig komt er van alles en nog wat ter sprake. Vergelijk het met een tankstation. Vroeger kon je er alleen benzine tanken nu zijn het complete supermarkten geworden 😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen