Boulevard: Wesley Hoedt komt met kraakhelder statement over veelbesproken relatie met Emma Heesters

19 november 2023, 14:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Instagram

Voetballer Wesley Hoedt heeft zondagmiddag een statement geplaatst op sociale media waarin hij voor de laatste keer is ingegaan over beweringen die zijn gedaan over zijn veelbesproken relatie met zangeres Emma Heesters. De verdediger van het Engelse Watford leg uit dat hij door het uitlekken van wachtwoorden voor sociale media in een negatief daglicht is komen te staan.

"Ik heb nooit eerder gereageerd op een van de beweringen en beschuldigingen die over mij zijn gedaan, maar nu is het tijd om de feiten recht te zetten", schrijft de Nederlandse voetballer op zijn Instagram-pagina. "Gedurende onze relatie ben ik nooit ontrouw geweest aan Emma en zou ik nooit iets hebben gedaan om het respect dat ik voor haar heb te ondermijnen. Helaas is vel van mijn privé informatie, inclusief wachtwoorden voor sociale media, gecompromitteerd geraakt, waardoor ik een een ongunstig daglicht ben komen te staan", zegt de 29-jarige voetballer.

Artikel gaat verder onder video

Hoedt benadrukt in zijn statement dat hij een zware periode achter de rug heeft en die zo snel mogelijk achter zich wil laten. De voetballer, die onder contract staat bij het Engelse Watford, geeft aan dat hij en Heesters weer samen zijn, maar nu ook rust willen: "Geen van ons beiden zal nog verdere publieke verklaringen afleggen over deze kwestie", schrijft hij tot slot. In het verleden werd Hoedt via verschillende juicechannels beschuldigd van allerlei zaken.

FCUpdate is sinds jaar en dag een platform voor het laatste voetbalnieuws. Omdat we merken dat onze bezoekers behalve het ‘harde’ nieuws ook behoefte hebben aan lichtere onderwerpen, besteden we in de rubriek Boulevard zo nu en dan aandacht aan de ontwikkelingen in de privélevens van de topvoetballers. Omdat we weten dat niet iedereen zulke artikelen waardeert, kiezen we ervoor om het woord ‘Boulevard’ in de kop te zetten, zodat lezers het nieuws kunnen herkennen en desgewenst kunnen overslaan.

© ProShots
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Gezien de reacties op de 'boulevard berichten' en het ontbreken van tegenreactie, vermoed ik dat er juist helemaal geen behoefte is aan dit soort berichten. Die tijd kunnen jullie beter steken in het werven van moderators.

Dominic Mostert
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Mochten we merken dat er inderdaad geen behoefte aan is, dan stoppen we er natuurlijk mee. We zijn een commerciële website. Dit is echter een van de best bekeken artikelen van de dag, dus je voorgevoel is niet correct.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen