Fabrizio Romano: 'Duitse topclub plaatst officieel bod op Lutsharel Geertruida'

29 juni 2023, 11:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

RB Leipzig heeft een officieel bod geplaatst op Lutsharel Geertruida. De Duitse club gaat volgens de doorgaans goed geïnformeerde Fabrizio Romano voor de komst van de Feyenoord-verdediger. Als het Leipzig lukt om de komst van Fabio Carvalho af te ronden, zullen de onderhandelingen verder worden opgepakt.

Dat er belangstelling in Geertruida zou komen, mag geen verrassing zijn. De Feyenoord-verdediger kende een ijzersterk seizoen met de Rotterdammers en werd zelfs opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal. Eerder werd gemeld dat FC Barcelona geïnteresseerd is in de 22-jarige Rotterdammer.

Artikel gaat verder onder video

Volgens transfergoeroe Romano wil Leipzig dus aan de haal gaan met de centrumverdediger annex rechtsback. Voordat ze dat doen willen de Duitsers eerst de komst van Liverpool-aanvaller Carvalho afronden. De Portugees zal volgens diezelfde Romano één seizoen verhuurd worden aan Die Roten Bullen.

Geertruida, die in seizoen 2018/19 zijn debuut maakte in het Feyenoord-shirt, is uitgegroeid tot een van de bepalende spelers in het elftal van Arne Slot. De verdediger kwam tot dusverre 157 in actie voor de Rotterdammers. Vorig jaar werd hij voor het eerst kampioen met de club uit Rotterdam-Zuid.

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen