Feyenoord strooit zout in wonden van AS Roma met video op TikTok

2 juni 2023, 22:50

Feyenoord heeft op TikTok op heerlijke wijze zout in de wonden gestrooid van AS Roma. De Romeinse grootmacht schakelde de Rotterdammers uit in de kwartfinale van de Europa League, maar verloor de finale woensdagavond van Sevilla. Ook in de Serie A werd er geen Champions League-ticket veroverd en dus plaatse de social media-afdeling van Feyenoord deze heerlijke TikTok. Mocht AS Roma komend seizoen weer tegenover José Mourinho en consorten staan, dan kan het de borst in elk geval dubbel natmaken na deze actie. 

@feyenoord

Time to take off, ciao ✈️😂

♬ original sound - Feyenoord

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KingCrimson
Link gekopieerd!
avatar

Zitten die op de kleuterschool of wat?

1
Allback
Link gekopieerd!
avatar

Waar de communicatie/marketing van een club als Ajax met hoogwaardige video's komt, plaatst Feyenoord een knutselwerkje met een onrespectvolle steek naar een andere ploeg. Een ploeg die overigens Feyenoord 2x uitschakelde en een prijs pakte. Lijkt mij niet netjes en niet slim.

1
GabrielleX01
Link gekopieerd!
avatar

Beetje kansloos zeker wetende dat je zelf door die club eruitgekukeld bent.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen