Hier bekijk je vanavond de cruciale EK-wedstrijd van Jong Oranje tegen Georgië

27 juni 2023, 07:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Jong Oranje speelt vanavond de laatste groepswedstrijd van het EK onder 21 in Georgië en Roemenië. De ploeg van bondscoach Erwin van de Looi is nog zonder overwinning op het toernooi, maar kan zich nog altijd plaatsen voor de volgende ronde. Dan is de opdracht vanavond simpel tegen het gastland. Er moet gewonnen worden van Georgië. Hoe laat begint het en op welke tv-zender is de wedstrijd te zien?

Meerdere manieren om de wedstrijd te zien

De wedstrijden van Jong Oranje zijn live te zien bij de NOS. Dat kan via online streams, op tv en op het YouTube-account van NOS Sport. De tv-uitzending begint om 17.30 uur op NPO 2. Na de voorbeschouwing wordt om 18.00 uur afgetrapt. De nabeschouwing duurt tot ongeveer 20.30 uur.

Stand van zaken

Jong Oranje speelde op het EK al tegen de leeftijdsgenoten van België (0-0) en Portugal (1-1). Zodoende hebben de Nederlandse talenten twee punten en dat is virtueel niet voldoende voor de volgende ronde. Jong Oranje staat op de derde plek.

Georgië (4 punten), België (2 punten) en Portugal (1 punt) azen allemaal nog op een ticket voor de volgende ronde. Jong Oranje moet in ieder geval sowieso winnen om het heft in eigen hand te houden. De selectie is volledig fit om de groepsfase alsnog met een driepunter af te sluiten. Dat liet Van de Looi maandagochtend weten op de persconferentie.

NEDERLAND – GEORGIË
Datum: dinsdag 27 juni
Voorbeschouwing: 17.30 uur
Aftrap: 18.00 uur
Zender: NPO 2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen