Transferstrijd lijkt beslist: Bart Verbruggen dicht bij transfer van 20 miljoen euro

19 juni 2023, 12:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Bart Verbruggen gaat deze zomer naar verluidt een mooie stap maken naar Brighton & Hove Albion. De overgang is nagenoeg rond en in de komende dagen kan de goalie van RSC Anderlecht zijn transfer naar Engeland gaan afronden. 

Brighton lijkt het te gaan winnen van het Burnley van Vincent Kompany, melden La Dernière Heure en Fabrizio Romano. De club van de Belgische trainer toonde veel interesse, maar het lijkt erop dat Verbruggen gaat samenspelen met onder meer Joël Veltman. 

Artikel gaat verder onder video

Volgens de Belgische krant lijkt het te gaan om een bedrag van liefst twintig miljoen euro. Verbruggen gaat dan spelen in de Premier League en ook Europees is het een goede stap, want de Engelse club speelt volgend seizoen in de Europa League door een knappe zesde plek te behalen afgelopen seizoen. 

Momenteel is Verbruggen met Jong Oranje om daar te gaan spelen op het EK Onder 21. Woensdag spelen de Nederlands beloften tegen de leeftijdsgenoten van België, die met ex-Vitessenaar Loïs Openda een gewenste versterking hebben gekregen in de selectie. 

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ook hij zou het beter gedaan hebben dan Bijlow.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen