Johan Derksen komt met zéér opvallende suggestie voor Ajax: 'Frank de Boer'

1 juni 2023, 23:21

Johan Derksen vindt het gek dat de naam van Frank de Boer niet valt in de zoektocht van Ajax naar een nieuwe trainer. Hoewel de oefenmeester mislukte bij onder meer Crystal Palace, Internazionale en het Nederlands elftal, won hij in Amsterdam in het verleden wel meerdere prijzen. Dat is volgens de voormalig hoofdredacteur van Voetbal International een reden om naar hem te kijken. Hij voldoet weliswaar een verschillende eisen van Sven Mislintat, toch zal de directeur voetbalzaken niet direct aan hem denken. 

Meer over:

Reacties

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
avatar

Hij begint nu toch uhhh, raar te praten hè?

centurion AMS14
Link gekopieerd!
avatar

NEEN geen Frank de Boer. Dan word het weer balletje terug op de keeper. Daar hebben we niets aan.

Voetbalxpert
Link gekopieerd!
avatar

Ja dan kan hij ajax leren achteruit te voetballen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen