Jong Oranje maakt met 21 verschillende spelers weinig indruk in laatste test voor EK

14 juni 2023, 16:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Jong Oranje is woensdagmiddag in een oefenwedstrijd tegen Jong Japan blijven steken op een 0-0 gelijkspel. Het was voor de ploeg van bondscoach Erwin van de Looi de laatste test richting het EK, dat volgende week van start gaat.

Bij de Nederlandse beloften waren er basisplaatsen voor Kjell Scherpen, Milan van Ewijk, Sepp van den Berg, Micky van de Ven, Ian Maatsen, Ludovit Reis, Ryan Gravenberch, Kenneth Taylor, Elayis Tavsan, Thijs Dallinga en Joshua Zirkzee.

Artikel gaat verder onder video

Echt enerverend was de wedstrijd niet waarin Bart Verbruggen, Jan Paul van Hecke, Devyne Rensch, Quilindschy Hartman, Sven Mijnans, Crysencio Summerville, Wouter Burger, Quinten Timber, Million Manhoef en Brian Brobbey in de tweede helft speeltijd kreeg. Grote kansen waren schaars en er viel geen enkel doelpunt.

Jong Oranje begint volgende week woensdag tegen Jong België aan het EK in Georgië en Roemenië. Portugal en Georgië zijn de andere groepsgenoten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelukkig zijn we zo verlost van Mister Professor de allesdenkende weter van Looi . Wat een vreselijke man is dat zonder enig verstand van voetbal. Hulde aan zijn opvolger en hoop dat die er morgen al zit.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen