Manchester United speelt hoog spel en maakt onverwachte move in onderhandelingen met David de Gea

27 juni 2023, 16:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Manchester United speelt hoog spel in de onderhandelingen met David de Gea over een nieuw contract. Waar de partijen na lang praten eindelijk een akkoord leken te hebben bereikt, heeft de club het voorstel volgens The Athletic plots ingetrokken.

De contractsituatie van De Gea houdt de gemoederen in Manchester al een tijdje bezig. De Spaanse keeper stemde onlangs in met een verlaging van zijn huidige salaris van ruim 430.000 euro per week, maar het contract werd niet door de club ondertekend.

Artikel gaat verder onder video

Manchester United heeft De Gea in plaats daarvan een nieuw voorstel gedaan waardoor hij nóg minder zou gaan verdienen. Of de Spaanse keeper daarmee akkoord gaat, is nog maar de vraag. Er is haast geboden, want het contract van De Gea loopt over een paar dagen af en de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint binnenkort alweer.

De gesprekken tussen De Gea en Manchester United zijn op dit moment gaande. Ondertussen is er ook interesse uit Saudi-Arabië voor de Spaanse goalie, die zijn opties afweegt. Blijft De Gea bij Manchester United, dan krijgt hij mogelijk concurrentie van André Onana. De keeper van Internazionale staat naar verluidt hoog op het wensenlijstje van Erik ten Hag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen