Modric ontving 'een van de grootste salarisvoorstellen' maar blijft Real Madrid trouw

26 juni 2023, 12:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Luka Modric heeft maandag zijn contract bij Real Madrid officieel met één jaar verlengd. Dat maakt de Madrileense club deze ochtend bekend. De Kroatische middenvelder (37) stond ook in de belangstelling van clubs uit Saudi-Arabië, maar blijft de Koninklijke trouw.

Dat de Kroaat besloten heeft om bij Real Madrid te blijven is uitstekend nieuws voor de Spaanse club. Ondanks zijn leeftijd is Modric namelijk nog steeds van zeer grote waarde voor de formatie van Carlo Ancelotti.  Hij stond in 33 van de 38 competitiewedstrijden binnen de lijnen en maakte daarnaast veel minuten in de Champions League.

Artikel gaat verder onder video

Doordat de ervaren middenvelder, die onlangs nog uitblonk tegen het Nederlands elftal in de Nations League, nog van grote waarde is hoopte niet alleen Real Madrid op zijn handtekening. Vanuit Saudi-Arabië waren verschillende clubs geïnteresseerd in de spelmaker, maar de 37-jarige middenvelder heeft besloten dat avontuur niet aan te gaan, ondanks dat hij volgens Fabrizio Romano één van de grootste salarisvoorstellen ooit kreeg.

Naast Modric blijft ook Toni Kroos bij Real Madrid, die onlangs zijn contract verlengde bij de nummer twee van dit seizoen uit Spanje. Er komt ook versterking, want Real Madrid heeft voor een gigantische transfersom van zo'n honderd miljoen Jude Bellingham opgepikt bij Borussia Dortmund. Over de invulling van het middenveld hoeft Ancelotti zich in ieder geval geen zorgen te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen