Noa Lang raakt met pikante uitspraak gevoelige snaar bij supporters van Feyenoord

16 juni 2023, 09:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Noa Lang staat niet onwelwillend tegenover een terugkeer in de Eredivisie, maar Feyenoord wordt in elk geval niet zijn nieuwe club. De 23-jarige aanvaller geeft niet hoog op over de Rotterdamse club, die hij minderwaardig ten opzichte van Ajax en PSV beschouwt.

Lang is opgegroeid in Rotterdam en heeft jaren in de jeugdopleiding van Feyenoord gespeeld, maar is in zijn hart altijd Ajax-fan geweest. In 2013 werd hij opgepikt door de Amsterdamse club, waar hij zijn eerste stappen in het profvoetbal zette. Hoewel Feyenoord het afgelopen seizoen landskampioen werd, vindt hij dat de Rotterdamse club nog altijd in de schaduw van Ajax staat.

Artikel gaat verder onder video

 "Kijk, ik heb bij Feyenoord een prachtige tijd gehad, hè. Maar als je echt kijkt… Bro, Ajax en PSV zijn helemaal hier", zegt Lang in het programma Ziggo Sport-programma Kick't Met terwijl hij zijn handen opheft. "Feyenoord valt daar echt nog wel iets onder", aldus de aanvaller van Club Brugge, die niet onder indruk is van het recente succes van Feyenoord. "Bro, in 23 jaar word je twee keer kampioen…"

Terugkeer
 In het programma bespreekt Lang ook een mogelijke terugkeer op de Nederlandse velden. "Als ik bij Ajax of PSV hetzelfde deed als wat ik nu bij Club Brugge heb gedaan in drie seizoenen, zat ik zeker al bij een Europese topclub", zegt Lang. "Maar in België verkopen ze je niet zomaar. Dus ik overweeg het zeker om terug te keren. De Belgische competitie is taaier om in te voetballen dan de Eredivisie, je hebt daar alleen maar beukers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker weg blijven bro 🤣

svl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij wil iets te graag in de belangstelling staan met zn uitspraken. Duidelijk gevalletje van "de ster" van de familie, ons kleine Noatje mag alles. Ze hadden hem een beetje manieren en bescheidenheid moeten leren. Nu is het gewoon een blaaskaak die het zelf maar eens in 23 jaar moet laten zien. Tot nu toe hebben zijn "kwaliteiten" hem niet verder gebracht dan het Nederlands taalgebied.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies Lekker laten praten ,de man gooit zijn eigen ruiten , er zijn weinig teams die hem een kans geven . Ligt echt niet aan belgie Qua voetbal speelt 1 wedstrijdje leuk ,en dan weer 5 niet

Super Football Fan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben wel echt fan van het gif van de voetballer Noa Lang. Die brengt meer dan Simons in oranje momenteel. Beiden heerlijke voetballers. Feyenoord geen topclub noemen mag ook. Het interesseert mij niets, maar voor mij is er geen club mooier dan Feyenoord. Qua stadion, qua sfeer, qua wij gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag. Jammer van het wangedrag van die paar dwazen steeds, maar voor de rest is er geen club voor mij mooier dan Feyenoord. En uitkijkend naar volgend seizoen, waarin de topclubs het Feyenoord hopelijk iets lastiger kunnen maken. Of misschien kan AZ wel iets behalve in de winterstop roepen dat Feyenoord misschien we de meest gelukkige club van de top 5 was.... :-).... Maar eerst de Tour!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat noa lang en simons allebei de uitdaging hebben dat hun gedrag niet het voetbal in de weg gaat zitten . Wat hij vindt van onze club idd is prima. Ik denk ook niet dat wij op noa lang zitten te wachten . Verder is feyenoord misschien qua prijzen geen topclub. Maar een topclub ben je niet alleen door prijzen . Trouwens kun je het ook wat positiever bekijken 2 x in de laatste 6 jaar . Noa zou zijn handjes dicht mogen knijpen met een club als Feyenoord .

Voetbalfan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker wegblijven en herrie schoppen bij een andere club. Tot nu toe zijn zijn woorden groter geweest dan af en toe zijn daden. Zou binnen 2 weken onrust in ern groep brengen.

oeoe-uli
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik geloof er niks van, scoren in de kuip vond ie maar al te heerlijk

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

zielig ventje, ach wel leuk vleesvoer voor Hartman, kan ie zich lekker op loslaten want die houdt niet van bluffertjes en helemaal niet als die voor PSV of 020 kiest

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij moet de opvolger worden van Johan Derksen; die kon ook beter praten dan voetballen 😅

ToniMacaroni
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Noa Lang..ti's een beetje een branie makertje dat niet zo heel goed kan voetballen. Nederlandse taal is ook niet van het hoogste niveau..maar dat is weer een andere discussie. Ik mag hopen dat hij niet bij Helmond-Sport komt voetjeballen.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gefeliciteerd met je verjaardag......Bro !? Nieuwe playstation gekregen vandaag zeker ? Nog ergens iets gewonnen met voetballen de laatste jaren, behalve op de Fifa games ?

Kanthaaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

O, is het er weer zó eentje. Jongetjes van 13 in het dozijn, waarmee je én het leidscheplein én de Coolsingel én het stadhuisplein in Eindhoven kan plaveien. Iemand heeft ze ooit per ongeluk geprezen voor een leuk kunstje (bv. een hele nacht droog gebleven) en nu zitten ze volgens zichzelf aan de rechterhand van de sportgoden. Bericht aan alle clubs: niet doen, niet doen hou m uit de buurt.

Wimpiefr
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wie is Noa Lang? Hij praat als een opgefokte puber die een keer of 100 over het paard getilt is. Wat is de nieuws waarde van die onzin? O ja, Feyenoord is kampioen en dat doet pijn bij een stel hatende droeftoeters.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen