Tweede Mislintat-aanwinst aanstaande: 'Denk dat hij al aan Ajax verkocht is'

11 juni 2023, 09:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

FK Krasnodar-speler Eduard Spertsyan staat hoog op het lijstje van Ajax. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat zou zich inmiddels officieel hebben gemeld voor de aanvallend ingestelde middenvelder. De Russische journalist Roman Naguchev denkt dat de deal zelfs al in kannen en kruiken is.

Krasnodar is de nummer zes van Rusland en daar staat de Armeens international onder contract. Omdat de bekerfinale met FK Krasnodar nog voor de deur staat, is het nog niet aangekondigd. “Maar volgens mij is Spertsyan al aan Ajax verkocht. Alleen is het vanwege de bekerfinale in Rusland nog niet aangekondigd”, vertelt Naguchev bij Match TV.

Artikel gaat verder onder video

“Zodra de bekerfinale is gespeeld, dan kondigen ze de transfer naar Ajax aan, denk ik. Ik weet vrijwel zeker dat de deal al is afgerond, maar ze het alleen nog niet bevestigen”, vervolgt de journalist. Vrijdag kreeg de eerder sluimerende belangstelling van Ajax meer bekendheid, toen De Telegraaf met het bericht naar buiten kwam dat de Amsterdammers negen miljoen euro voor hem over hebben.

Spertsyan debuteerde in 2020 in het eerste elftal van Krasnodar, waar hij ook de jeugdopleiding doorliep. Inmiddels speelde hij 74 wedstrijden in de hoofdmacht van de club, waarin hij 22 keer scoorde en achttien assists afleverde. In maart 2021 debuteerde hij bovendien met een doelpunt én een assist in de nationale ploeg van Armenië in een WK-kwalificatieduel met Roemenië (3-2 winst). Inmiddels staat de teller op vijftien interlands, waarin Spertsyan drie keer wist te scoren. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volgens mij mocht je toch niet handelen met rusland

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oogkleppen weer op?

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Och weer zo'n stumperd die denkt dat zijn club wordt aangevallen . Was gewoon een vraag joh . Al koopt ajax 11 russen boeiend !! Maar volgens mij mocht je alleen huren . Guus til ging via via

Profumo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

GTSB haalt me de woorden uit de mond. Zijn er wel meer die hier vraagtekens bij zetten denk ik maar bemoeien zich er liever niet mee. Ik vind zelfs huren niet kunnen. Je moet helemaal niet die kant op kijken. Net of er alleen maar goede voetballers uit Rusland te halen zijn. Belachelijk. Gewoon kamervragen over stellen en politiek stokje voor steken...

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind idd dat de regels wat strenger mogen. Maar ik vind wel dat spelers zoals bijv til die soort van gevangen zit de mogelijk moeten hebben om daar weg te kunnen . Russen gewoon een boycot

Aronoras
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Spertsyan is Armeens, dus dan zie ik volgens jou logica het probleem niet.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Had ik het dan over deze jongen dan . Nee joh ga lezen .

ToniMacaroni
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zoals ik al zei in het artikel over Steijn...die Duitser gaan Ajax vakkundig naar de kote helpen...en de supporters pikken en slikken het maar..unglaublich !

redknap
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ich kann's nicht verstehen was da bei Ajax passiert.

redknap
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mislintat komt zo uit de kolenmijnen bij Dortmund. Ziet er prima uit.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen