'Arne Slot denkt aan volgende hereniging; Myron Boadu wordt genoemd in De Kuip'

25 juli 2023, 16:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord ziet in Myron Boadu een mogelijke concurrent voor Santiago Giménez. De Rotterdammers gaan Danilo zo goed als zeker verkopen aan Rangers FC en zoeken dus een nieuwe aanvaller. In die zoektocht lijkt Arne Slot toch weer uit te zijn gekomen bij een oude bekende.

Boadu wordt volgens het Algemeen Dagblad gezien als optie voor Feyenoord. Hij werkte in het verleden als samen met Slot bij AZ. Datzelfde geldt voor Calvin Stengs, die zeer spoedig gepresenteerd gaat worden als volgende aanwinst van de regerend landskampioen. Eerder haalde Slot met Alireza Jahanbakhsh en Oussama Idrissi al twee spelers uit zijn AZ-tijd naar De Kuip.

Artikel gaat verder onder video

De 22-jarige Boadu staat nog tot medio 2026 onder contract bij AS Monaco. Die club plukte hem voor minimaal zeventien miljoen euro op bij AZ. In de Ligue 1 slaagde Boadu er de afgelopen twee seizoenen echter niet in om een onbetwiste basisspeler te worden. Het zou dus goed kunnen dat Monaco mee wil werken aan een (tijdelijk) vertrek van de eenmalig international van Oranje.

Feyenoord wedt in de zoektocht naar een extra spits overigens niet op een paard. Ayase Ueada van Cercle Brugge werd eerder al gelinkt aan de Rotterdammers. De spits uit Japan maakte afgelopen seizoen 22 doelpunten in de Jupiler Pro League. Daarnaast is de komst van aanvaller Luka Ivanusec van Dinamo Zagreb ook nog prioriteit voor Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

haal eens een andere speler dat het tijdperk Slot. Moet dan nu zo. Ga achter Ayase Ueada daar heb je in de toekomst ook iets aan. Als Slot weg gaat dan heb je aan zijn kliek ook niets meer. Ze raken Alireza Jahanbakhsh aan de straatstenen niet kwijt die wil bij zijn ome Slot blijven. Zie daar heb je het probleem al. Kom eens met nieuwe nog talentvolle spelers aan. We horen dit en dat waar ze mee bezig zijn en als het erop aan komt gaan ze allemaal naar een andere club toe. Er zijn er nu meer dan zat vertrokken maar wat is er nu gekomen die CL waardig zijn. Slot kan een hele goede trainer zijn maar vind wel dat hij zijn stempel te veel drukt op het beleid van Feyenoord en mogelijk stelt van ik eis dat we hem halen i.p.v. een talentvolle andere speler. Allemaal in dat vijvertje blijven vissen van oud AZ spelers, kom op zeg we zijn wel Feyenoord en niet AZ dan kunnen we beter de gehele directie van AZ ook gaan halen. Oud AZ thuishonk de Kuip in de kleuren van Feyenoord.

LvdL
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oh Jezus, azijnzeiker Boadu is gewoon een talentvolle speler die bij een club zit waar wanbeleid in de aderen zit. Als je op je op zijn leeftijd 34 goals en 11 assists in 64 wedstrijden neerzet, ben je gewoon een heel goede speler. Daarbij breng je iemand die het systeem kent, die de trainer kent en onmiddellijk aan kan sluiten mits een fysieke gewenningsperiode want tactisch kent hij het al. Ueda is gewoon een tropische naam maar als we puur statistisch gaan zien, is Boadu superieur in een betere competitie. En tot slot is het niet omdat je 2x CL speelt dat je iedere euro over boort moet gooien. De focus moet nog op het landelijke zijn. Consistent bouwen en presteren om zo aan kapitaal te winnen ipv alleen over boord te gooien voor een toernooi waar je toch geen kans op eindwinst hebt

Onno
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Namen acht ik niet zo belangrijk. Daarom geen woorden maar daden. We gaan het zien.

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

heb toch mijn bedenkingen, weet dus niet wat Arne Slot ziet, hij kent die spelers beter maar mijn voorkeur heeft ie niet, hadden we net zo goed Danilo kunnen behouden, of het heeft alleen met winstbejag te maken

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou niet verkeerd zijn denk ik, al zou ik hem eerst voor een jaartje huren. Als ie aan spelen toe komt kan ie zich ook weer laten zien als Nederlandse spits en die hebben we, zoals iedereen weet, hard nodig in Oranje.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laten we eerst eens afwachten of het waar is . Want we hebben nu al zoveel namen gehoord . Verder is boadu pas 22 jaar . Ik heb hem niet gevolgd bij monaco ,maar bij az was hij gewoon goed .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen