Davy Klaassen en Laura Benschop plaatsen gezamenlijk bericht: 'Zelfs een PSV'er wordt hier blij van'

1 juli 2023, 12:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Laura Benschop (links), samen met Annekee Molenaar, die gaat trouwen met Matthijs de Ligt.
Foto: © ProShots - Laura Benschop (links), samen met Annekee Molenaar, die gaat trouwen met Matthijs de Ligt.

Ajax-middenvelder Davy Klaassen en Laura Benschop zijn verloofd, zo maakt het koppel zaterdag bekend in een gezamenlijk bericht op Instagram. Op gezamenlijke foto's is te zien dat de twee elkaar in de armen vallen in Vancouver. Ook delen ze een foto van een gele post-it met daarop in het Engels de tekst: "Verlovingsring!!! Wees alsjeblieft discreet."

Klaassen en Benschop nemen de nodige felicitaties in ontvangst. Het officiële account van Ajax laat met een 'gifje' weten geëmotioneerd te zijn; voetballers als Jurriën Timber, Devyne Rensch, Joël Veltman, Daley Blind, Maarten Stekelenburg, Ryan Gravenberch, Marten de Roon, Mohamed Daramy en Justin Bijlow feliciteren de twee ook. Spelersvrouwen Mikky Kiemeney (Frenkie de Jong) en Candy-Rae Fleur (Blind) laten ook van zich horen, evenals misdaadjournalist John van den Heuvel, die schrijft: "Zelfs een PSV’er wordt blij van dit bericht 👌❤️🤩 gefeliciteerd Laura en Davy 🥂."

Artikel gaat verder onder video

Klaassen en Benschop, allebei dertig jaar hebben al zeven jaar een relatie. Ze leerden elkaar kennen op de middelbare school, waar ze al een korte fling hadden, zo vertelde Benschop twee jaar geleden in het tijdschrift Linda. Maar de vonk sloeg pas later echt over. Benschop werkt als model, is afgestudeerd criminoloog, deed een opleiding tot haarstylist en heeft bovendien een populair TikTok-account.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuk voor ze . Maar fc update waar ben je sinds de nieuwe look mee bezig . Veel mensen hebben al vaak gezegd: hou het bij het voetbal!!! . Maar stug doorblijven gaan !!!!.

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je hoeft niet alles te lezen hoor , en waarom reageer je op een Ajax speler verhaal als ze niet op een Feijenoord speler verhaal mogen reageren

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zeg nergens dat mensen niet mogen reageren joh . In deze maakt het niet uit over welke speler of club het gaat . Je hoeft het idd niet te lezen . Maar ik geef alleen aan dat meerdere mensen hier waaronder ik vinden dat fc update achteruit gaat. Ze zich bezig moeten houden als voetbalsite met voetbal.

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als er kindertjes mochten komen heeft dat vrouwtje al ervaring met een grote huilende baby: Jankbal Klaassen allebei geen bijzondere typjes en horen over 5 jaar niets meer van hun

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen