Donny van de Beek krijgt flinke opsteker bij Manchester United

18 juli 2023, 17:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Een opsteker voor Donny van de Beek. De 26-jarige middenvelder maakt deel uit van de selectie van Manchester United die deze week afreist naar Edinburgh voor een oefenwedstrijd tegen Olympique Lyonnais. Tyrell Malacia wordt thuisgelaten door Erik ten Hag.

Van de Beek behoorde vorige week niet tot de spelersgroep van Manchester United die Ten Hag meenam naar Noorwegen. Daar speelde de Engelse topclub een oefenwedstrijd tegen Leeds United, die met 2-0 werd gewonnen.

Artikel gaat verder onder video

Ten Hag neemt de van een zware blessure herstelde Van de Beek wel mee naar Schotland. Malacia ontbreekt daarentegen in de selectie. Hij heeft een blessure opgelopen en blijft achter op Carrington. Is hij op tijd hersteld, dan gaat hij in principe wel mee naar de Verenigde Staten.

Jonny Evans hoort opmerkelijk genoeg ook tot de selectie van Manchester United die naar Edinburgh afreist. Het kind van de club heeft een contract voor 'korte termijn' getekend bij de club waar hij eerder tussen 2006 en 2015 speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zeg niet dat hij er weer intrapt he, hahaha. Één onbeduidend oefenwedstrijdje mee mogen spelen, en meneer denkt weer mee te mogen doen met de grote jongens. Hieruit blijkt dat Vd Beek het grote geld belangrijker vindt dan speelminuten bij een minder team. . Als ik hem was, was ik al lang weggeweest.

bonaire
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Word een herhaling van vorig seizoen , hij mag ( moet) weg .. maar nog even een oefenwedstrijd meedoen . Heeft hierin natuurlijk ook geen keuze , omdat hij onder contract staat , maar best wel zielig zo. Mocht hem altijd graag zien spelen bij Ajax .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen