Feyenoord moet vrezen: 'Toptransfer Santiago Giménez voor veertig miljoen euro'

20 juli 2023, 10:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De zaakwaarnemer van Feyenoord-spits Santiago Giménez staat al enkele weken in contact met Tottenham Hotspur, zo beweert het Mexicaanse Jovenes Futbolistas. Naar verluidt zien the Spurs in Giménez een mogelijke opvolger van Harry Kane.

Kane wordt, zoals eigenlijk iedere zomer, in verband gebracht met een vertrek uit Londen. Zijn contract loopt nog maar een jaar door en Bayern München hengelt naar zijn komst. Het zou deze zomer dus zomaar wel tot een transfer kunnen komen en daarom beraadt Tottenham zich achter de schermen op een vervanger. De Premier League-club zou bereid zijn om veertig miljoen euro te betalen voor Giménez, terwijl Feyenoord zou inzetten op liefst vijftig miljoen euro voor de matchwinner van de Gold Cup-finale.

Artikel gaat verder onder video

Zaakwaarnemer Morris Pagniello vertelde onlangs op de Radio CRC dat Feyenoord een bedrag van dertig miljoen voor zijn cliënt wilde ontvangen, maar nu wordt dus een veel hoger bedrag genoemd. Eind vorige maand liet Giménez aan TV Azteca weten bij Feyenoord te willen blijven. "We geloven dat het voor mij het beste is om bij Feyenoord te blijven, maar er zijn kansen waar je geen nee tegen kan zeggen en dat weet je. Er kan van alles gebeuren in het voetbal", zei hij toen.

Is Santiago Giménez goed genoeg om Harry Kane op te volgen bij Tottenham Hotspur?

Laden...
1516 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

die zaakwaarnemer maakt alleen maar propaganda voor Gimenez om zijn eigen zakken te kunnen vullen, de grootste L..verhalen helpt hij de wereld in, en by the way, 40 miljoen is gewoon te weinig, Gimenez heeft bewezen om in Top wedstrijden war het er om gaat bijzonder scherp te kunnen zijn dus blijft hij gewoon bij Feyenoord, zonder hem is Feyenoord een tandeloze tijger met name in de Champions Legae

De kikker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Welke top wedstrijd? Scoren tegen Panama is hetzelfde niveau als Fc Utrecht

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oef, veel geld, maar als Feyenoord zijnde zou ik hem toch houden. Je hoeft niet te verkopen. Als je kans wil maken op overwintering in de CL, heb je een scorende spits nodig. Met alleen Danilo ga je dat echt niet redden.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feijenoord lekker cashen voor Gimenez, van Hooijdonk jr. is beschikbaar.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als vervanger voor Danilo zou die wel passen, maar absoluut niet in de plaats van Gimenez.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je moet ook met minder tevreden zijn, anderzijds de kassa wordt weer aangevuld. Feijenoord is toch met een inhaalslag bezig ?

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die inhaalslag is snel afgelopen met van Hooijdonk jr.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vader van santi zegt heel wat anders

LvdL
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Op 1908 staat het compleet tegenovergestelde van deze rapportingen. Daarbij hebben zowel Santi, Christian en Fer aangegeven graag in Rotterdam te blijven. Als er echt een bod komt van 50-60 miljoen, dan kan er gepraat worden. Maar zo laat in de transferperiode nog een eerste spits vinden? Lijkt me niet dat DtK en Slot daar om staan te springen

Fred Koks
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

als ze 80 miljoen willen betalen kan Feyenoord eens gaan nadenken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen