Feyenoorders wijzen massaal één speler aan die 'altijd te laat komt'

19 juli 2023, 20:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is een trend op de socialmediakanalen van sportclubs: spelers komen één voor één langs om een bepaalde vraag te beantwoorden voor de camera. Feyenoord doet eraan mee en vraagt zijn spelers: wie komt het vaakst te laat op de training? Het antwoord is eenduidig: iedereen wijst naar Alireza Jahanbakhsh.

"Ik weet zeker dat iedereen Alireza heeft gezegd, klopt dat?", vraagt Quilindschy Hartman, die als een van de laatste spelers in beeld komt. "Hij is echt altijd te laat. Niet alleen voor trainingen, maar ook voor meetings, alles." Jahanbakhsh krijgt in de video wel de kans om zich te verdedigen: "Ik kom niet te laat, ik kom net op tijd!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jahanbakhsh weg met deze speler Je ziet wel dat hij een streepje voor heeft bij mister Slot, kom op zeg we leven niet in het tijdperk Oud AZ met weer een Oud AZ speler op de lijst en een die overbodig is niet weg wil en Slot nog ijskoud zegt hij hoeft van mij niet weg. Zo maakt hij zich nog ongeloofwaardig ook. Verkopen die hap nu je er nog wat aan kunt verdienen en anders banken en niet meer opstellen. Hij heeft zijn tijdperk gehad.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen