Grealish heeft thuis wat uit te leggen: intieme beelden met Britse stewardess opgedoken

11 juli 2023, 21:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © MEGA

In Engeland smult men van de avonturen van Jack Grealish op vakantie. De flamboyante aanvaller van Manchester City is vrijwel dagelijks tabloidnieuws en weet ook vandaag weer de aandacht op zich gevestigd in de media. De Daily Mail veronderstelt dat Grealish thuis wat uit te leggen heeft na een handtastelijke avond met een stewardess van de Britse vliegtuigmaatschappij British Airways.

Grealish genoot zondagavond op Ibiza van een stapavond in Blue Marlin Club. De 27-jarige flankspeler van City werd gefilmd in een VIP-hoek. Aldaar danste hij met een dame die volgens de Daily Mail naar de naam Dolly luistert. Op de beelden is te zien dat Dolly schaars gekleed is en dat zij opzichtig lichamelijk contact zoekt met Grealish. Grealish laat zich ook niet onberoerd, want op meerdere foto’s die de ronde doen is te zien hoe hij zijn linkerhand op het ontblootte rechterbovenbeen van Dolly plaatst.

De beelden van Grealish en Dolly op Ibiza worden massaal gedeeld door Engelse én Spaanse media. Sasha Attwood, de partner van Grealish met wie de Engels international een knipperlichtrelatie heeft sinds zijn zestiende, is overigens niet aanwezig op het Spaanse feesteiland. Zij is momenteel met vriendinnen op vakantie in Italië, waardoor Grealish rustig zijn gang kan gaan. Hij lijkt daarbij echter geen rekening gehouden te hebben met de Engelse paparazzi. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

FC1993
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Interessant FCBoulevard! 🤣🤣🤣🤣

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

volgens mij maar kan me vergissen heeft ie bijna matte met die gast op einde filmpje

Theike Futs
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat moet meneer Grealish toch zelf weten? Aan wie moet hij verantwoording afleggen? Niet aan jou, niet aan mij maar alleen aan zijn vriendin. En wie weet wat die twee hebben afgesproken? Misschien hebben zij een open relatie. Of misschien flirt hij met deze "Donna" zodat hij weer ff in het nieuws komt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen